Search
Close this search box.

Mladi odbojkaši Fužinarja do novih točk, člani brez uspeha proti prvakom

Za ekipami Odbojkarskega kluba Fužinar je tudi tokrat pester vikend, aktivne so bile ekipe male odbojke, člani in v nedeljo še kadeti. Mlajši so zabeležili štiri zmage, medtem ko bili člani v Ljubljani proti prvakom neuspešni.

Ekipa male odbojke je nastopila na domačem turnirju, kjer so v prvi tekmi premagali Šoštanj Topolšico z 2:1 (15,-16,14), v drugi tekmi pa so premagali še Radence z 2:0 (11,0). Varovanci trenerja Zmaga odlično napredujejo in trenutno zasedajo 1. mesto v B ligi vzhod.

Gostovanje članske ekipe Fužinarja v Tivoliju se je pričakovano končalo s porazom proti ACH Volleyu s 3:0 (11,16,18). Po slabem prvem nizu je trener Jemec priložnost ponudil tudi mlajšim igralcem, kar je prineslo tudi pozitivne spremembe na igrišču. A slednje ni bilo dovolj za častni niz proti serijskim prvakom in udeležencem elitne lige prvakov. Pod vodstvom trenerja Jemca in pomočnika Hribernika so za Fužinar nastopili: Pušnik, Križanič 3, Lednik, Robida, Ranc 3, Stojanov 1, Libnik, Javornik, Vučetić, Plesec 9, Podričnik 8, Drevenšek, Zmagaj in Hribernik. Naslednji obračun ekipo čaka že v sredo, ko gostujejo v Mariboru.

Nedeljo so nastopili še kadeti, ki v letošnjo sezoni igrajo odlično. V Mislinji so odigrali 4. krog 1. kadetske lige in tudi tokrat niso oddali niza. Z 2:0 so premagali tako Korvolley Mislinjo (12,19) kot tudi Kekoopremo Žužemberk (18,16). Trenutno sicer s turnirjem manj zasedajo 2. mesto, a so zaenkrat še edina neporažena ekipa modre skupine.

Pod vodstvom trenerja Jež in pomočnika Hribernika so za Fužinar nastopili: Slatinšek T. 15 točk, Ručigaj 14, Skudnik 13, Repnik 11, Zmagaj 7, Maček 6, Slatinšek O. 2, Jamnik 1, Abraham 1, Jošt in Hribernik. Naslednji turnir ekipo čaka v Hočah 11. februarja. Do takrat pa imajo fantje izjemno naporen ritem tekmovanj, saj jih že prihajajočo nedeljo čaka mladinsko polfinale, v torek 6. februarja pa je na sporedu še “hišni” derbi v Pokalu Slovenije.

Vir: Odbojkarski klub Fužinar

Za ekipami Odbojkarskega kluba Fužinar je tudi tokrat pester vikend, aktivne so bile ekipe male odbojke, člani in v nedeljo še kadeti. Mlajši so zabeležili štiri zmage, medtem ko bili člani v Ljubljani proti prvakom neuspešni.