Search
Close this search box.

Mladi nogometaši bili odlični na tekmi za Pokal Mestne občine Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu in Mislinji sta bila kar dva vikenda nogometno obarvana. Potekal je namreč tradicionalni dvoranski nogometni turnir za pokal Mestne občine Slovenj Gradec.

Kar dva zaporedna vikenda sta bila v Športni dvorani Slovenj Gradec in Mislinja popolnoma nogometno obarvana. V NŠ Slovenj Gradec so ponovno organizirali tradicionalni dvoranski nogometni turnir za pokal Mestne občine Slovenj Gradec.

Odziv mladih tekmovalcev je bil neverjeten, saj se je v štirih dneh predstavilo 96 ekip in okoli 1000 otrok, ki so se pomerili sedmih starostnih kategorijah. Turnir so pričeli najmlajši, selekcijo U7, ter končalo pa se je z vrhuncem – celodnevnim turnirjem s selekcijo U13.

Prvi vikend, 27.1. in 28.1. 2024 so se v Mestni občini Slovenj Gradec za pokal mestne občine pomerile selekcije U7, U8, U11 in U12. Zadnji tekmovalni dan so tekmovale selekcije U13.

Mladim nogometašem je podelil pokal Župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler.

V zelo težki mednarodni konkurenci, so pokale osvojile naslednje selekcije:

  • Prvo mesto: SK – Treibah
  • Drugo mesto: NK Šoštanj
  • Tretje mesto: SV Spittal

Po borbenih tekmah so mladi nogometaša NŠ Slovenj Gradec osvojili odlično 4. mesto.

Naj vratar turnirja U13: Tobias Hofferer (SK Treibach)

Najboljši strelec: Ben Schweighofer (SK Treibach)

Ekipe so bile zelo izenačene ekipe, fantje so res pokazali vse kar znajo. Vrhunske tekme, vrhunsko izpeljan turnir, čestitke predvsem fantom, ki so na igrišču dali vse od sebe.

Nogometna šola Slovenj Gradec se ob tem zahvaljuje vsem organizatorjem, trenerjem, sponzorjem, podpornikom in predvsem navijačem za športno navijanje. “Šport nas povezuje.”

Vir: NŠ Slovenj Gradec

Fotogalerija

Dogodki

V Slovenj Gradcu in Mislinji sta bila kar dva vikenda nogometno obarvana. Potekal je namreč tradicionalni dvoranski nogometni turnir za pokal Mestne občine Slovenj Gradec.