Search
Close this search box.

Mislinjski odbojkarji osvojili zlato medaljo na mednarodnem turnirju v Celovcu, nogometaši Fužinarji bronasto (FOTO)

Korošci odlični na mednarodnem tekmovanju v Celovcu.

V Celovcu so se včeraj končale United World Games, največji evropski športni dogodek za mlade, kjer je v različnih športih (nogomet, košarka, odbojka, rugby, hokej na travi, tenis, odbojka na mivki …) tekmovalo okrog 6000 mladih športnikov iz Evrope, Severne Amerike in Afrike.

Na tekmovanju so se za odličja borile tudi koroške ekipe, odbojkarji in odbojkarice Korvolley iz Mislinje ter nogometaši Korotana in Fužinarja. Največji uspeh so dosegli odbojkarji Korvolleya U13, ki so v svoji kategoriji zmagali. Izkazali so se tudi nogometaši Fužinarja U11, ki so v svoji kategoriji osvojili odlično tretje mesto.

“Zgodovina je zapisana! Mislinjski odbojkarji pometli s konkurenco in osvojili zlato medaljo na mednarodnem turnirju v Celovcu, so danes zapisali na Facebook strani Korvolley.

Čestitke fantom in trenerskemu štabu. Čestitke tudi ostalim trem ekipam! Ponosni smo na vas,” so dodali.

Da se naši fantje lahko pohvalijo s tako odličnimi rezultati, so seveda odgovorni vsi trenerji, ki jih ”razvijajo”. Za to gredo posebne zasluge trenerki Tjaši Kavšak, ter trenerjem Sanelu Džambiču, Bojanu Mravljaku, Janku Marinu, Davidu Vodi, Miranu Pečniku, ter Samu Vidoviču. Brez vas ne bi bilo nas! Hvala,” pa so zapisali na Facebook strani NK Fužinar.

Hvala pa seveda tudi staršem za vzpodbudo in bučno podporo na turnirju! Posebej izpostaviti in zahvaliti pa se želimo tudi Simonu Simon Sfaxi ter podjetju S2M d.o.o , kateri so našim fantom omogočili igranje na turnirju! Hvala,” so dodali pri Fužinarju.

Več informacij sledi.

Dogodki

Korošci odlični na mednarodnem tekmovanju v Celovcu.