Milenković pred jutrišnjo tekmo: Verjamem, da bo tekma težka in kvalitetna, a zaupam v celotno ekipo

Slovenjgraške rokometaše jutri čaka tekma 22. kroga lige NLB, kjer se bodo pomerili z ekipo Urbanscape Loka. Trener modro belih Sebastjan Sovič pravi, da jih čaka težka tekma, Vuk Milenkovič pa pravi, da zaupa v celotno ekipo in lahko gredo po novo zmago.

Trener modro belih Sebastjan Sovič je pred prihajajočo tekmo dejal, da v Škofji Loki pričakujejo težko tekmo, na kateri želijo odigrati strpno in odgovorno vseh 60 minut.

Vuk Milenković pa je ob tem dodal: “Sigurno nas čaka še eno težko gostovanje, saj ekipa Loke igra zelo dobro in zelo pametno. Igralci so mladi in dobro se poznajo med seboj, v prvem delu so nam zadali težek poraz na našem domačem terenu in nam prekinili serijo zmag. Prepričan sem, da svoje naredil tudi premor zaradi covida, ampak sedaj smo v isti situaciji in mislim da bo drugače. Verjamem, da bo tekma bo težka in kvalitetna, a hkrati zaupam v svoje fante in celotno ekipo, da gremo po novo zmago, sploh če bomo pokazali takšno predstavo, kakor na zadnji tekmi proti Kopru.”