Search
Close this search box.

Marko Šuler imenovan za predsednika NK Dravograd, v delovanje kluba vključen tudi Marijan Pušnik

V prostorih Nogometnega kluba Dravogad je v petek, 24. 1. 2020, potekala redna letna skupščina kluba. Dosedanjega predsednika je zamenjal nekdanji odlični nogometaš Marko Šuler. 

Na letni skupščini so razrešili dosedanjega predsednika in celotno vodstvo kluba, najbol pomembno pa je, da so imenovali nove člane upravnega odbora. Darku Žižeku, Marku Kogelniku, Jožetu Pšeničniku in Matjažu Kiteku se bodo pri vodenju kluba pridržili še: Nejc Pečnik, Andrej Pečnik, Miran Knez, Janez Gams in Marko Šuler. Slednji je bil tudi imenovan za novega predsednika nogometnega kluba.

V delovanje kluba bodo vključili tudi Marijana Pušnika, ki bo deloval kot zunanji strokovni sodelavec, prav tako pa bo sodeloval pri delu v vseh starostnih selekcijah.

Iz NK Dravograd so sporočili, da se bo nov upravni odbor prvič v novi zasedbi sestal že v torek, 28. januarja, ko bodo vsi člani prevzeli določena področja dela. “Vse z namenom, da NK DRAVOGRAD nadaljuje s kvalitetnim delom in ga postopoma dvigne na se visji nivo.” so zapisali.

Na izjavo novega predsednika še čakamo.

Dogodki