Koroški kegljači na 24. turnirju ponovno uspešni

Kegljaški klub Slovenj Gradec je organiziral in izvedel že 24. turnir za prehodni pokal MO Slovenj Gradec 2021. Turnirja so se tekmovalci udeležili samo z 87 nastopi in sicer zaradi epidemije.
KEGLJAČI SG 1
KEGLJAČI

Dosegli so naslednje rezultate:

Pri neregistriranih ženskah je 1. mesto osvojila Marjana Gams iz Slovenj Gradca z 537 podrtimi keglji. Druga je bila  Vlasta Smonkar prav tako iz Slovenj Gradca, ki je podrla 524 kegljev. Na tretje mesto pa se je zavihtela Anita Kure iz Ruš s 520 podprtimi keglji. .

Neregistrirani moški so dosegli naslednje rezultate:

1. mesto je osvojil izvrstni Zdravko Soldo iz Slovenj Gradca, ki je z vrhunskim kegljanjem podrl točno 568 kegljev. 2. mesto je pripadlo rekreativnemu kegljaču Jakobu Ceduli iz Mislinje, ki je podrl 555 kegljev. 3. mesto pa je osvojil Drago Tisnikar iz Mislinje s 549 podrtimi keglji.

Registrirane tekmovalke so dosegle naslednje rezultate:

Pri registriranih tekmovalkah je najboljši rezultat z 564 podrtimi keglji dosegla Tjaša Kočnik iz KK Slovenj Gradec, pred soigralkama Ano Oder, ki je podrla 560 kegljev in Izidoro Bizjak  z 556 podrtimi keglji. 

Registrirani tekmovalci so dosegli naslednje rezultate:

V konkurenci registriranih moških je 1. mesto osvojil Uroš Stoklas, ki nastopa v tujini za KK Zaprešič in je podrl 653 kegljev. 2. mesto je pripadlo Željku Baljaku iz KK Slovenj Gradec, podrl 613 kegljev.  3. mesto je osvojil  Bojan Golob z 610 podrtimi keglji, ki je nastopil pod sponzorstvom Pergola hiše Radlje ob Dravi.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.