Search
Close this search box.

Koroški kegljači na 23. turnirju ponovno uspešni

Kegljaški klub Slovenj Gradec je organiziral in izvedel že 23. turnir za prehodni pokal MO Slovenj Gradec 2020. Turnirja so se tekmovalci udeležili z 189 nastopi.

Dosegli so naslednje rezultate:

Pri neregistriranih ženskah je 1. mesto osvojila Slavica Slanič iz Slovenj Gradca z 543 podrtimi keglji. Druga je bila Anita Kure iz Ruš, ki je podrla 540 kegljev. Na tretje mesto se je uvrstila Vlasta Smonkar iz Slovenj Gradca, ki je podrla 525 kegljev.

Neregistrirani moški so dosegli naslednje rezultate:

1. mesto je osvojil izvrstni Franjo Kure iz Ruš, ki je z vrhunskim kegljanjem podrl točno 600 kegljev. 2. mesto je pripadlo najboljšemu rekreativnemu kegljaču Koroške Jakobu Ceduli iz Mislinje, ki je podrl 562 kegljev. 3. mesto je je samo z enim kegljem manj, osvojil Jože Kaspar iz Slovenj Gradca

Registrirane tekmovalke so dosegle naslednje rezultate:

Pri registriranih tekmovalkah je najboljši rezultat z 574 podrtimi keglji dosegla Ana Oder iz KK Slovenj Gradec, pred soigralkama Zdenko Grobelnik Počej, ki je podrla 557 kegljev in Mojco Repnik z 553 podrtimi keglji. 

Registrirani tekmovalci so dosegli naslednje rezultate:

V konkurenci registriranimi moških je 1. mesto osvojil Uroš Stoklas, ki nastopa v tujini za Stafflstein in je podrl 641 kegljev. 2. mesto je pripadlo Miranu Kopmajerju iz KK Fužinar iz Raven na Koroškem, ki je podrl 631 kegljev.  3. mesto je osvojil  Silvo Pšeničnik z 600 podrtimi keglji, ki je nastopil pod sponzorsvom Fiziooskrba.si, drugače pa nastopa za klub Taborska jama.

Besedilo: Marijan Bogar

Dogodki