Koroški judoisti odlični na tekmovanjih (FOTO)

Minuli vikend je bil za Koroške judoiste borben, saj so tekmovali na dveh tekmovanjih. Na Prlekiji Open ter na mednarodnem turnirju v Kaunasu.

Koroški judoisti imajo za sabo borben vikend, saj so sodelovali kar na dveh tekmah. Ena je bila tekmovanje Prlekija Open, kjer so osvojili kar 7 odličij. Drugo tekmovanje je pa je bil mednarodni turnir v Kaunasu, na katerem je Iva Forstner osvojila bronasto odličje.

Včeraj, 23. 9. 2023, je na dan slovenskega športa v Ljutomeru potekalo tekmovanje Judo Prlekija Open 2023, na katerem je sodelovalo 182 judoistov in judoistk iz 32 klubov in 6 držav.
Nastopilo je tudi 11 članov in članic Judo kluba Acron Slovenj Gradec v starostni kategoriji do 16 let, ki so skupaj osvojili kar 7 odličij.

Na najvišjo stopničko odra za zmagovalce so se povzpeli Aleks Krivec, Jaka Gošnak in Lara Jamer. Srebrno odličje si je priborila Nuša Samec, Mateo Marošek, Staš Svetec in Manca Urbanc pa so osvojili bronasta odličja.

Teo Križovnik je osvojil 5. mesto, Miha Gašper in Taj Temniker sta bila sedma. Nastopil je še Ožbej Sovinc.

JK Acron Slovenj Gradec je po žlahtnosti medalj v kategoriji ml. kadetov in kadetinj osvojil skupno 3. mesto, ter skupno 4. mesto na celotnem tekmovanju.

Čestitke tudi Ivi Forstner, ki je v soboto, 23. 9. 2023, na mednarodnem turnirju v Kaunasu osvojila bronasto odličje.

Med fanti se je Johny Krivec s 3 zmagami in 2 porazoma najbolj približal kolajni, končal je na solidnem 7. mestu. Iskrene čestitke tudi Jaki, Jaši, Urbanu in Teodorju za trud, ki so ga vložili na turnirju.

Čestitke vsem borkam in borcem.

Vir: Judo Koroška

Fotogalerija