Konec kariere za perspektivnega slovenjgraškega rokometaša

Iz slovenjgraškega rokometnega tabora belo modrih je prišla informacija, da mlad in talentiran zunanji igralec članske ekipe zaradi zdravstvenih razlogov zaključuje kariero.

“Življenje mladega športnika je precej nepredvidljivo, vendar pa nudi precej neprecenljivih izkušenj in lepih spominov. Od prvega stika z žogo v času osnovne šole, do ustvarjanja prijateljstev v času srednje šole in potem adrenalin ter ponos,” so zapisali v v rokometnem klubu in dodali, da so v klub prejeli informacijo, ki je razžalostila belo modre.

“Po res temeljitih zdravniških preiskavah je že jasno, da se mora naš Aljaž Lampret, mlad in talentiran levi zunanji igralec članske ekipe, zaradi zdravstvenih razlogov prenehati ukvarjati s profesionalnim igranjem rokometa,” so pojasnili in dodali: “Veliko bi se dalo na tem mestu napisati, važno pa je le to, da Aljaž veš, da ti belo modra družina stoji ob strani in ti želi veliko pozitivne volje, širokega nasmeha in vedrih korakov v prihodnost, z željo da ostaneš naš aktiven član.”

VIR: RK SG