Search
Close this search box.

Kegljaški klub Slovenj Gradec uspešno izvedel tekmovanje za ženske v disciplini sprint

V nedeljo, 21.11.2021, je bilo izvedeno DP U-23 za ženske v disciplini sprint.

Kegljaška zveza Slovenije je organizirala DP U-23 za ženske v disciplini sprint. Izvedbo je dodelila KK Slovenj Gradec, ki je opravičil pričakovanja KZS in tekmovanje izvedel brez napak.

Na žalost je bila udeležba zaradi trenutnih epidemioloških razmer najslabša od vseh tekmovanj do sedaj. Nastopilo je le 7 tekmovalk. Članica KK Slovenj Gradec Ana Oder, ki je hkrati tudi članica reprezentance Slovenije, se zaradi drugih obveznosti ni mogla udeležiti tekmovanja. 

V finale sta se uvrstili Aurora Pekošak in Špela Kunčič. Prvo mesto je osvojila Aurora Pekošak iz KK Pivka. Druga je bila Špela Kunčič iz KK Impol iz Slovenske Bistrice.

V polfinalu sta si tretje mesto zagotovili Patricija Ribič iz KK Remoplast iz Radelj ob Dravi in Tea Repnik iz KK Calcit iz Kamnika.

V četrtfinalu je peto mesto pripadlo Nuši Harb iz KK Litija, šesto mesto Nataši Rdič iz KK Pivka in sedmo mesto Evi Shayani Ribič iz KK Remoplast iz Radelj ob Dravi.

Tekmovanje je v vlogi organizatorja tekmovanja in sodnika odlično izvedel Ivan Korošec, ki je tudi predsednik KK Slovenj Gradec, seveda ob upoštevanju navodil glede pogoja PCT. Čestitke vsem udeležencem, seveda z željo, da se naslednjih tekmovanj udeležijo v večjem številu. Morda že brez trenutno veljavnih epidemioloških ukrepov.

Vir: Marijan Bogar

Dogodki

V nedeljo, 21.11.2021, je bilo izvedeno DP U-23 za ženske v disciplini sprint.