Search
Close this search box.

Kegljanje: Znani so rezultati 10. kroga Koroških ekip v SLO ligah

V 10. krogu so koroške ekipe dosegle nekaj porazov in nekaj zmag.

10. krog je prinesel kar nekaj izvrstnih rezultatov, izstopali pa so igralci Kranjskega Triglava, ki so v Hrastniku popravili rekord kegljišča in s 3814 podrtimi keglji dosegli enega najboljših ekipnih rezultatov v zgodovini naših ligaških tekmovanj. Rezultate koroških ekip navajamo v nadaljevanju.

1A Slovenska liga za ženske

Ekipa KK Remoplast iz Radelj ob Dravi je gostovala v Pivki. Izgubila je 6-2 proti domači ekipi. Najboljši posamezni rezultat pri Radeljčankah je dosegla Majda Grahor z 555 podrtimi keglji.

Ekipa KK Slovenj Gradec je gostila ekipo KK Calcit 1 in doma izgubila 8 – 0. Pri domačinkah je najboljši rezultat, 555 podrtih kegljev dosegla Ana Oder.

Ekipa KK Remoplast je na 8. mestu lestvice, KK Slovenj Gradec pa na 10. mestu.

1B liga vzhod za moške

Ekipa KK Pergola hiše iz Radelj ob Dravi je gostila ekipo KK Keglbar-Lovrenc, prav tako iz Radelj in Lovrenca  in zmagala 7-1. Pri ekipi KK Pergola hiše je največ, 609 kegljev podrl Uroš Stoklas.

Pri ekipi Keglbar-Lovrenc pa je največji rezultat dosegel Primož Kuhar, ki je podrl 561 kegljev.

Ekipa KK Fužinar iz Raven na Koroškem je gostila ekipo KK Lokomotiva iz Maribora, in doma izgubila 6-2. Pri domačinih je največ, 605 kegljev podrl Miran Kopmajer.

Pergola Hiše so na 1. mestu lestvice brez izgubljene tekme, Keglbar-Lovrenc je na 7. mestu in Fužinar na 10. mestu.

2. liga vzhod za moške

Ekipa KK Špedicije RCM iz Črne na Koroškem je gostila rivalsko ekipo s Koroške, KK Dravograd TRO in zmagala z rezultatom 5-3.

Pri ekipi Špedicije RCM je največ, 565 kegljev za ekipo podrl Matjaž Obretan, za Dravograd TRO pa Matej Vučko, ki je podrl 555 kegljev.

Ekipa KK Slovenj Gradec 1 je bila na gostovanju v Brežicah in izgubila 6-2. Za Slovenj Gradec je največ, 586 kegljev podrl Branko Ošlovnik.

Ekipa TRO Korotan iz Prevalj je gostila ekipo Ceršak 2 in izgubila doma 7-1. Pri TRO Korotanu je največ, 559 kegljev podrl najmlajši član ekipe, Mitja Marin.

Špedicija RCM je na 2. mestu lestvice, Dravograd TRO na 5. mestu, Slovenj Gradec 1 na 6. mestu in Tro Korotan na 10. mestu.

3. liga vzhod za moške

Ekipa KK Slovenj Gradec 2 je gostovala na Ptuju pri ekipi KK Drava. Tekmo je odigrala nerešeno z rezultatom 4-4. Pri ekipi Slovenj Gradec 2 je z 530 podrtimi keglji najboljši rezultat dosegel Boris Kašnik. Ekipa Slovenj Gradec 2 je na 10. mestu lestvice 3. SLO lige vzhod.

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo in jim želimo veliko podrtih kegljev tudi v prihodnje.

Vir: Kegljaška zveza Slovenije

Dogodki

Več iz istega kraja

V 10. krogu so koroške ekipe dosegle nekaj porazov in nekaj zmag.