Igralci NTK Fužinar Interdiskont na prvenstvu osvojili kar 4 državne naslove (FOTO)

V soboto in nedeljo, 2. in 3. aprila 2022, je v Mengšu potekalo Državno prvenstvo za mladince in mladinke v namiznem tenisu. Igralci NTK Fužinar Interdiskont so osvojili kar 4 državne naslove!

Aljaž Godec je v tekmovanju moških dvojic in v posamezni konkurenci ostal neporažen in tako osvojil naslov državnega mladinskega prvaka RS in naslov državnih prvakov v moških dvojicah.

Žiga Kristjan Žigon pa si je priboril 3.-4.mesto v dvojicah ter se posamično uvrstil med top 8 najboljših mladincev Slovenije.

Pri ženskah je Nuša Kadiš že v soboto priigrala naslov državnih prvakov v mešanih dvojicah ter v nedeljo s klubsko soigralko Polono Horvat osvojila državni naslov v ženskih dvojicah. Horvatova je na stopničkah mešanih dvojic zasedla 3.-4.mesto, v posamezni konkurenci pa sta obe naši igalki zasedli 3.-4.mesto.

Urša Večko in Nika Pandev sta se v ženskih dvojicah uvrstili med top 8. Urša Večko je enak rezultat dosegla še pri mešanih dvojicah, Nika Pandev pa se je tako v posamezni konkurenci kot pri mešanih dvojicah uvrstila med top 16.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije