Search
Close this search box.

Hoferjeva akcija 1,2,3 GREMO! tudi na Koroškem

Na maratonu življenja imamo ob sebi zanesljivega sopotnika – svoje telo, ki nam po svojih najboljših močeh pomaga preskakovati ovire, premagovati izzive ter skupaj z nami teče po poti do boljšega počutja, ki pa ne pride samo od sebe. Je rezultat teka na dolge proge, vztrajnosti in prepričanja, da nas majhni koraki lahko pripeljejo do velikih ciljev. 

Tega se zavedajo tudi pri HOFERju, zato z vseslovensko družbeno odgovorno akcijo 1, 2, 3, GREMO! Slovenke in Slovence spodbujajo k aktivnemu življenjskemu slogu, skrbi za zdravje in dobro počutje. Program vadbe, ki sta ga zasnovala ambasadorja projekta, motivator in voditelj Marko Potrč ter športni strokovnjak Jan Kovačič, bo predstavljen v osmih slovenskih krajih – led smo prebili v Beli krajini,nadaljevali na Obali in Gorenjskem, sedaj prihajamo na Koroško.

Koroška 1, 2, 3 – pridružite se nam tudi vi

Dobro počutje je rezultat teka na dolge proge, vztrajnosti in prepričanja, da nas majhni koraki lahko pripeljejo do velikih ciljev. Zato so pri HOFERju združili moči z motivatorjem in voditeljem Markom Potrčem ter športnim strokovnjakom Janom Kovačičem ter Slovenijo povezali v gibanju. Med 17-tedenskim programom vadbe družbeno odgovorne akcije 1, 2, 3, GREMO! gostujejo po Sloveniji. Led so prebili v Beli krajini, nadaljevali na Obali in na Gorenjskem, sedaj je na vrsti Koroška.

Iz Črnomlja prek Kopra in Jesenic do Šentjanža pri Dravogradu

V Šentjanžu pri Dravogradu se bodo v nedeljo, 2. septembra, ob 18. uri zbrali pred HOFERjevo poslovalnico na Otiškem Vrhu 168A. Enourna vadba bo namenjena tako začetnikom kot tistim, ki ste že aktivni. Ogrevanju in raztezanju bo sledil tek, po ohlajanju pa vas čaka še prijetno druženje ob zdravem prigrizku in prijetni osvežitvi. Temi tokratnega dogodka bosta stabilizacija in pogovorni tek. Za obisk vadbe potrebujete le športna oblačila, obutev in dobro voljo, za vse drugo poskrbijo pri HOFERju. Marko in Jan, ki udeležence projekta spodbujata tudi v živo, sta za podpornike pripravila osem tovrstnih dogodkov. Konec julija sta obiskala Belo krajino, natančneje Črnomelj, kjer ju je v tekaških copatih pričakala zbrana množica športnih navdušencev. Nato sta podpornike akcije spodbujala v Kopru, kjer udeležencev ni pregnala niti poletna vročina. Zadnjo avgustovsko nedeljo sta z vadbo in dobro voljo navduševala na Jesenicah, sedaj prihajata na Koroško.

Nikoli ni prepozno

Družbeno odgovorna akcija, ki spodbuja k aktivnejšemu vsakdanu in odgovornemu odnosu do svojega telesa, poteka od 28. junija ter vse do 28. oktobra. S pomočjo strokovno oblikovanega 17-tedenskega programa vadbe in nasvetov, ki jih najdete na spletni strani123gremo.si, lahko poskrbite za boljše počutje in se pridružite že več kot 3.300 podpornikom, ki so podpisali zavezo k aktivnemu življenju. Z vadbo po programu se lahko vsi sodelujoči prav tako udeležijo ene od razdalj na oktobrskem maratonu v prestolnici. Pri HOFERju bodo za vsak pretečeni kilometer v majici 1, 2, 3, GREMO!, na največjem tekaškem dogodku v Sloveniji, darovali 10 centov za otroke iz projekta Botrstvo v Sloveniji.

Več informacij o akciji 1, 2, 3, GREMO! in o lokalnih dogodkih najdete na spletni strani www.123gremo.siFacebooku in Instagramu. Prav tako vas vabimo, da na spletni strani ustvarite svoj profil in z označevanjem opravljenih nalog spremljate svoj napredek.

Dogodki