Search
Close this search box.

Fužinarjevi plavalci blesteli na mednarodnem plavalnem mitingu v Reki (FOTO)

Ta vikend so se plavalci kluba Fužinar odpravili na 15. mednarodni plavalni miting Victoria v Reki, kjer so z odličnimi nastopi pustili svoj pečat.

V močni konkurenci 500 plavalcev iz 11 držav so že prvi dan dosegli izjemne rezultate, ki obetajo napete tekme v nadaljevanju tekmovanja.

Prvi dan tekmovanja je prinesel več medalj za Fužinarjeve plavalce. Janja Šegel je zablestela z zmago na 200 metrov prosto v mladinski konkurenci, medtem ko je Hana Sekuti osvojila srebrno medaljo na isti razdalji.

Sekutijeva se je izkazala tudi na 100 metrov delfin, kjer je v absolutni kategoriji zasedla drugo mesto, med mladinkami pa je stala na najvišji stopnički. Bronasto medaljo pa je v mladinski kategoriji osvojila Lana Kokot na 800 metrov prosto. V kategoriji kadetov pa je Nik Markač stopil na tretjo stopničko zmagovalnega odra na 400 metrov prosto.

Popoldanski finalni del tekmovanja je prinesel dodaten vzpon adrenalina, ko so navijali za Katarino Gnamuš Šlebnik in Alexandra Paternosterja, ki sta prav tako predstavljala Fužinar na najvišji ravni.

Fužinarjevi plavalci so s svojimi izjemnimi dosežki pokazali visoko raven pripravljenosti in odločnosti.

Čestitke plavalkam, plavalcem in trenerjem za izjemne dosežke in osvojene medalje.

Vir: FB Plavalni klub Fužinar

Fotogalerija

Dogodki

Ta vikend so se plavalci kluba Fužinar odpravili na 15. mednarodni plavalni miting Victoria v Reki, kjer so z odličnimi nastopi pustili svoj pečat.