Search
Close this search box.

Fužinarjevi nogometaši že pridno trenirajo, vrača se “bovha”

Do pričetka spomladanskega dela druge slovenske nogometne lige je še približno mesec in pol, tako člani kot mlajše selekcije NK Fužinar pa ves čas pridno trenirajo, člani so se po krajšem oddihu včeraj zbrali na prvem letošnjem uradnem treningu. Priprave bodo sicer potekale predvsem v domačem okolju, proti koncu februarja pa se bodo nogometaši odpravili na enotedenske priprave v tujino.

Med premorom pa se lahko ekipa in navijači Fužinarja veselijo tudi novice, da se k Fužinarju ponovno vrača najboljši strelec prejšnjih sezon Matevž Verhovnik – Bovha, ki je nazadnje nastopal za avstrijskega nižjeligaša SU Rubenland Leutschach.

Fužinarjeva selekcija U15 je pretekli petek z dvema ekipama nastopila na turnirju v avstrijskem Arnfelsu, kjer so dosegli prvo in tretje mesto, pri čemer je individualno nagrado za najboljšega vratarja prejel Alen Nadfaluši.

Na Ravnah so se včeraj pomerile selekcije U13, sodelovale so ekipe Fužinarja, Korotana, Dravograda in Pece. Prvo mesto so osvojili nogometaši Fužinarja, drugo Dravograjčani, tretje Črnjani, na četrtem mestu pa je končala ekipa Korotana s Prevalj.

Prav tako včeraj so v Dravogradu izvedli turnir za selekcije U11, nastopile so ekipe Dravograda, Fužinarja, Pece, Korotana in Radelj.

Danes je v Črni potekal še turnir najmlajših nogometašev selekcije U7, pomerile so se ekipe Akumulatorja, Dravograda, Fužinarja, Korotana in Pece.

 

Dogodki