Search
Close this search box.

Fužinar z najbolj oddaljenega gostovanja prinaša točko

NK Fužinar Vzajemci je preteklo nedeljo gostoval tik ob meji z Italijo, v Dobrovem se je pomeril z domačo ekipo NK Brda. Jasno je bilo, da se ekipa iz Brd, ki je na dveh od zadnjih treh tekem osvojila zmago in se tako odlepila z dna lestvice, ne bo zlahka predala, to so njihovi nogometaši pokazali tudi na igrišču. Tekma je bila sicer v prvem polčasu zelo izenačena, v nadaljevanju so si gostje iz Raven kljub igralcu manj, v 75. minuti je bil namreč izključen Rober, pripravili nekaj več priložnosti. Vse priložnosti na obeh straneh so ostale neizkoriščene in obračun se je končal z najmanj priljubljenim rezultatom 0:0.

Obe ekipi tako ohranjata svojo uvrstitev na lestvici, ekipa Fužinarja z 18 točkami trenutno zaseda 9. mesto, v naslednjem krogu pa jo na domačem igrišču čaka dvoboj z ekipo ND Beltinci, ki letos prvič igra v drugi slovenski nogometni ligi. Obračun, na katerem bo domača ekipa po treh zaporednih remijih ponovno lovila zmago, se bo odvil v soboto, 3. novembra ob 14. uri.

V tem tednu je nastopila tudi kadetska ekipa Fužinarja, ki je doma z rezultatom 1:1 remizirala proti ekipi Marles Hiše iz Limbuša. Fužinar z novo osvojeno točko v konkurenci 14 ekip ostaja na 10. mestu, tik pred še eno koroško ekipo, ekipo NK Radlje.

Dogodki