Search
Close this search box.

Fužinar prvič letos poražen na domačem terenu

Po dveh obračunih s primorskima ekipama je tokrat Fužinar na domačem terenu gostil ekipo s povsem drugega konca Slovenije, nogometaše Beltincev, ki so en izmed letošnjih novincev v 2. SNL. Po treh zaporednih remijih si je tokrat Fužinar močno želel zmage, vendar razplet ni bil takšen, kot bi si ga želeli.

V prvem polčasu zadetkov ni bilo, nekoliko nevarnejši je bil Fužinar, vendar je gostujoči vratar Zver uspešno razrešil vse situacije. V nadaljevanju je Fužinar še vedno držal vse niti igre v svojih nogah in v 56. minuti po močnem strelu Ivkiča tudi povedel. Vodstvo je uspel obdržati vse do 77. minute, ko so Beltinci rezultat izenačili po zaslugi Trstenjaka, ki je dosegel pravi evrogol. Dobro dnevno formo je isti igralec potrdil še sedem minut kasneje, z natančnim izvajanim prostim strelom je žogo še enkrat poslal v mrežo in tako postavil končni izid tekme 1:2. Tekma bi se lahko odvila tudi drugače, vendar so gostje zmagali zasluženo.

Kapetan Fužinarja Halilović kljub porazu optimistično zre v prihodnost, domače moštvo pa je pohvalil tudi gostujoči trener Gabor. Fužinar še vedno ostaja na 9. mestu, priložnosti za napredovanje po lestvici pa bo še dovolj.

V jesenskem delu nogometaše Fužinarja čakata še gostovanji pri Dravi in v Ankaranu, za konec pa še domača tekma z Bravom. Tekma se bo odvila prihodnjo soboto, 10. novembra ob 14. uri na Ptuju.

Omeniti moramo še tekmo kadetske lige, kjer je Fužinar tokrat gostoval na avstrijski meji pri ekipi iz Šentilja, tekmo je z rezultatom 3:0 dobila štajerska ekipa.

Dogodki