Search
Close this search box.

Fužinar na zaslužen zimski premor z zmago proti favoriziranemu Bravu

Na zadnji tekmi v letošnjem koledarskem letu so nogometaši Fužinarja prikazali izjemno predstavo proti favorizirani ekipi Brava iz Ljubljane, za katero nastopa tudi Prevaljčan Matevž Turkuš.

Tekma se je pričela povsem po pričakovanjih, z naletom gostujočih nogometašev, ki so v prvem delu dosegli dva zadetka, prvega po zaslugi močnega strela Nukića, ta je podal tudi za drugi gol bivšega nogometaša Fužinarja Križana. V drugem polčasu se je zgodil popolnoma nepričakovan preobrat, domači nogometaši so v zgolj enajstih minutah dosegli tri zadetke in povedli s 3:2, po vrsti so zadeli Ivkič, Medved in Kovač.

Gostje so do konca tekme silovito napadali, vendar je rezultat ostal nespremenjen, Fužinar se je tako veselil šeste zmage v sezoni, z osvojenimi 25 točkami še vedno ostaja na osmem mestu, se je pa razlika do drugouvrščenega Brava zmanjšala na osem točk.

Odigrane so bile tudi tekme petnajstega kroga 3. SNL Sever, Dravograd je pred domačimi igralci proti ekipi Pohorja dosegel visoko zmago s 5:2, po dva gola sta prispevala Kogelnik in Pečnik, enega pa še Rožej. Dravograjčani na lestvici ohranjajo četrto mesto, nekoliko so se približali ekipama Bistrice in Vidma, ki sta tokrat remizirali.

Ostale koroške ekipe so s svojimi letošnjimi nastopi končale že pretekli teden.