Search
Close this search box.

FUTSAL Turnir bo potekal v Mislinji: 32 ekip iz štirih držav se bori za naslov

Nogometni klub Mislinja v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije organizira vrhunski turnir v malem nogometu.
Fotografija je simbolična

Navdušenci nad malim nogometom, pripravite se na spektakel! Nogometni klub Mislinja v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije organizira vrhunski turnir v malem nogometu, ki bo potekal v petek in soboto, 12. in 13. januarja 2024, v dvorani Centra za zdravje in šport Mislinja.

32 ekip iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Bosne in Hercegovine se bodo pomerile na tem odličnem FUTSAL turnirju. Strastni navijači bodo lahko uživali v vrhunskem športnem dogodku in spremljali izjemne nogometne spretnosti tekmovalcev.

Organizatorji so poskrbeli tudi za najmlajše obiskovalce, saj bo organizirano izvajanje najstrožjih kazni. Prijave za otroke bodo potekale v soboto, 13. januarja 2024, od 13:00 do 15:30, izvajanje kazenskih strelov pa bo od 16:00 do 16:30. Najboljši izvajalci med najmlajšimi bodo nagrajeni z dresi nogometnih reprezentantov Slovenije, kar bo nedvomno navdušilo mlade talente.

Poleg vrhunskega športnega dogajanja bodo organizatorji poskrbeli tudi za hrano in pijačo, da bo doživetje popolno. Vse ljubitelje nogometa, športa in dobre zabave vabijo, da se pridružite temu nepozabnemu dogodku v Mislinji. Prepričani so, da vas čaka vznemirljiv vikend poln strasti, adrenalina in nogometne čarovnije.

Vir: Občina Mislinja

Dogodki

Nogometni klub Mislinja v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije organizira vrhunski turnir v malem nogometu.