Search
Close this search box.

Futsal Dravograd 2018 z dobrodelno noto – finančno podprli Lovra iz Dravograda

Tradicionalni turnir v malem nogometu Futsal Dravograd 2018, ki se je odvijal v soboto, 22. 12. 2018, v dvorani Špic D v Dravogradu, je postregel z izvrstnimi tekmami tekom celotnega dneva. Organizatorji turnirja pa so del zbranih sredstev namenili tudi v dobrodelne namene.

Organizatorji, člani Športnega društva Domit, so poskrbeli za odlično izvedbo turnirja, na katerem je sodelovalo 18 ekip iz celotne Slovenije. Poleg bogatega nagradnega sklada za najboljše ekipe so vsem tekmovalcem razdelili tudi brezplačno malico in pijačo. Ves čas turnirja pa so imeli igralci na razpolago tudi zdravniško pomoč.

Obisk s strani gledalcev in navijačev je bil zelo dober, saj je bila dvorana skoraj v vsakem trenutku dneva polna. Turnir pa je imel tudi dobrodelno noto, organizatorji, člani Športnega društva Domit, so namreč darovali 200 evrov malemu Lovru iz Dravograda.

Ekipa Hair Culture

Na turnirju sta sodila sodnika iz prve slovenske futsal lige, Rade Kovačić in Dražen Jurić. Prvo mesto in nagrado 1000 evrov si je že drugo leto zapored priigrala ekipa Manar GT, ki je v finalu premagala Hair Culture, ki je prejela 500 evrov. Tretje mesto in nagrada v vrednosti 300 evrov je šlo v roke ekipi AC Ravne Peugeot. Zmagovalci so letos prvič prejeli tudi prehodni pokal. Prav tako so najboljše 3 ekipe prejele s strani pokroviteljev turnirja praktične nagrade.

Ekipa AC Ravne Peugeot

S praktičnimi nagradami in pokali sta bila nagrajena tudi najboljši strelec Aleš Marolt s 7 zadetki (Manar GT) in vratarturnirja Belmin Džafić (Hair Culture).

»V imenu organizatorjev najlepša hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri izvedbi turnirja. Predvsem vsem so-organizatorjem, prostovoljcem, sponzorjem in donatorjem. Hvala ekipam za udeležbo in športno igro. Navsezadnje pa hvala vsem gledalcem za obisk. Se vidimo na Futsal Dravograd 2019, kjer se vrnemo še boljši,« je za konec zapisala ekipa Futsal Dravograd 2018.

Dogodki