Search
Close this search box.

FOTO: V Slovenj Gradcu je ta vikend potekal I feel Slovenia world cup “Inline slalom 2024”

SVETOVNI POKAL v slalomu z rolerji med količki - I Feel Slovenia – WORLD CUP INLINE SLALOM, je letos že četrto leto zapored potekal v Sloveniji in drugič v Slovenj Gradcu.

Tekmovanja se je udeležilo več kot 100 tekmovalcev iz 13 držav! Vsi so se odlično odrezali in poskrbeli za pravi športni spektakel na Gradiški strmini.

Mestna Občina Slovenj Gradec in SPOTUR Slovenj Gradec sta v prireditvi, ki jo organizira Smučarski klub Vuzenica prepoznali partnerja, ki močno popestri dogajanje v zadnjem vikendu meseca maja. Prireditev je namenjena tako adrenalinskim navdušencem, kot naključnim obiskovalcem, ki radi preživijo prijetne dneve na prostem v naravi in prijaznimi domačini.

Že v petek, 24. maja, ob 15.30 uri, se je pričelo z uradnim treningom na progi Gradišče (Slovenj Gradec), od koder se bodo po končanem treningu preselili v center Slovenj Gradca (prireditveni prostor), kjer se ob 18. uri prične ROCK & ROLLER žur z domačo kulinariko, ponudbo na stojnicah in glasbo. Večer pa je popestrila ROCK & ROLLER ŽUROM z glasbo v živo.

V soboto, 25. maja, je potekala tekma za pokal Slovenije (WC) na tekmovalni progi Gradišče. Ob 18 uri se je v centru mesta (prireditveni prostor) odvijala zabava z DJ-jem, prav tako so se otvorili stojnice. Ob 19.30 uri je sledila razglasitev rezultatov, podelitev nagrad, ter nadaljevanje zabave z DJ-jem!

Danes, 26. maj, prinaša IFEEL SLOVENIA WORLD CUP INLINE SLALOM 2024 na tekmovalni progi Gradišče. Štart prvega teka je bil ob 10. uri, ter drugega teka ob 12.30 uri. Ob 14. uri se bo dogajanje nadaljevalo v centru mesta s stojnicami, bogato kulinariko, DJ-jem, ter ob 15. uri razglasitev rezultatov.

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
SVETOVNI POKAL v slalomu z rolerji med količki - I Feel Slovenia – WORLD CUP INLINE SLALOM, je letos že četrto leto zapored potekal v Sloveniji in drugič v Slovenj Gradcu.