Search
Close this search box.

FOTO: Najboljša slovenska badmintonistka prišla v Ravne

FOTO: BK Karizma

V okviru Tedna športa 2013 je v Ravne na Koroškem v sredo prišla tudi najboljša slovenska badmintonistka, Maja Tvrdy in navdušila najmlajše.

 

 

V okviru Tedna športa 2013 na Ravnah na Koroškem, ki ga organizira Zveza športnih društev Ravne v spomin na dolgoletnega športnega delavca Jožeta Šaterja, je potekal takoimenovani TEDEN BADMINTONA. Badminton klub Karizma je od 20. do 23.maja 2013 vsak dan omogočal vadbo za najmlajše in hkrati tudi za starejšo skupino v terminu od 18.00 do 21.30 ure.

V torek je bilo ob tem še prijateljsko srečanje med člani domačega kluba in BK Železničar Maribor. To srečanje je bil zadetek v polno, saj bo vsem udeležencem še dolgo ostalo v lepem spominu, saj je potekalo v sproščenem vzdušju in ni imelo tekmovalnega značaja, ampak predvsem izmenjavi izkušenj, kar je bilo predvsem dobrodošlo za člane, ki še nimajo nikakršnih tekmovalnih izkušenj.

Nato v sredo je sledil obisk najboljše slovenske badmintonistke Maje Tvrdy, ki je z demonstracijo vrhunskega badmintona navdušila najmlajše in jim pokazala še nekaj svojih »trikov«. Kasneje se je Maja pridružila še treningu starejših članov in jim z nasveti in igranjem v dvojicah prenesla nekaj svojega bogatega znanja in tekmovalnih izkušenj. Zadnji dan je potekal turnir za otroke, ki sta ga odlično izpeljala vaditelja Rado Šrot in Denis Dretnik, ki sta skozi vse leto vodila šolo badmintona in na ta turnir sta vključila tudi otroke, ki so tokrat prvič obiskali Teden badmintona. Vsak udeleženec turnirja je ob koncu dobil praktično darilo in priznanje za udeležbo na turnirju.

Otroci so pokazali že veliko znanja, videli smo kar nekaj trikov  »ukradenih« od Maje Tvrdy, predvsem pa veliko borbenosti, volje in želje za prve osvojene točke na turnirju.

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/badminton” title=”Galerija slik”]

FOTO: BK Karizma

Dogodki

FOTO: BK Karizma

V okviru Tedna športa 2013 je v Ravne na Koroškem v sredo prišla tudi najboljša slovenska badmintonistka, Maja Tvrdy in navdušila najmlajše.