Search
Close this search box.

Foto: Na Ravnah poteka ekipno državno tekmovanje v namiznem tenisu za mladinke in mladince

Ta vikend na Ravnah na Koroškem poteka tekmovanje v ekipnem državnem prvenstvu v namiznem tenisu, ki ga organizira NTK Fužinar Inter Diskont. Danes so bili na sporedu dvoboji v predtekmovalnih skupinah, jutri pa je na vrsti finale, v katerem se bodo za sam vrh borili mladinci Fužinarja, mladinke pa bodo poskušale doseči čim boljši rezultat v skupini od 5. do 8. mesta.

Za popestritev so s kulturnim programom poskrbeli najmlajši, ki jim je NTK Fužinar Interdiskont podaril dve mini mizi za namizni tenis

Na zaključni turnir se je v obeh konkurencah uvrstilo po osem najboljših ekip, s kar štirimi pa je v ospredju Mengeš. Naslova bosta med mladinci branila Arrigoni, med mladinkami pa Mengeš I.

Prisotne je pozdravil župan Raven, dr. Tomaž Rožen

Pred letom dni so na Ptuju do naslova državnih prvakov prišli mladinci Arrigonija, drugi je bil Fužinar Inter Diskont, tretji pa Mengeš I. Vse tri ekipe so v igri za najvišja mesta tudi letos, prav tako pa se za naslov državnih prvakinj na Ravnah borijo tudi igralke Mengša, Kajuh Slovana in Arrigonija, ki so bile lani najboljše na Ptuju.

Vabljeni, da si od 10. ure dalje ogledate zaključne tekme tudi vi. Vsi dvoboji za uvrstitev od 1. do 4. mesta se bodo igrali v dvorani Izziv, vsi dvoboji od 5. do 8. mesta pa v dvorani DTK.

 

Dogodki