Search
Close this search box.

FOTO: Mlajši plavalci Fužinarja na 32. Mariničev memorialu do odličnih rezultatov

Na današnjem tekmovanju v Velenju so se odlično odrezali najmlajši plavalci in plavalke Fužinarja, ki se domov vračajo s kar petimi zmagami.

Ta konec tedna je v Velenju potekal že 32. Mariničev memorial. Tekmovanje se je začelo včeraj, 5. 4. 2019 popoldne, ko je potekalo medobčinsko prvenstvo v plavanju za osnovne šole. Danes pa so se v plavanju najprej pomerili najmlajši, med njimi tudi plavalke in plavalci Plavalnega kluba Fužinar Ravne, nakar je sledilo še mednarodno prvenstvo v paraplavanju, na katerem so poleg Slovencev tekmovali še paraplavalci iz Avstrije, Bosne in Hrvaške.

Plavalni klub Velenje v spomin na tragično preminulega plavalca Boštjana Mariniča vsako leto organizira tradicionalni Mariničev memorial. Tekmovanje izvajajo meseca maja v Pokritem bazenu Velenje (25 m), namenjeno pa je kategorijama dečki/deklice in mlajši dečki/mlajše deklice.

Na današnjem tekmovanju so se odlično odrezali najmlajši plavalci in plavalke Fužinarja, ki se domov vračajo s kar petimi prvimi mesti.

Prvo mesto so v svojih kategorijah osvojili:

  • Ula Košelnik,
  • Aleksander Paternoster,
  • Kevin Verbole,
  • Nik Markač,
  • Žan Luka Vušnik.

Na stopničke se je poleg naštetih uvrstil še Marcel Metulj, ki je bil večkrat drugi.

Iskrene čestitke vsem.

Vir: Plavalni klub Fužinar Ravne, Plavalni klub Velenje

Dogodki

Na današnjem tekmovanju v Velenju so se odlično odrezali najmlajši plavalci in plavalke Fužinarja, ki se domov vračajo s kar petimi zmagami.