Search
Close this search box.

FOTO: Mlajše deklice in dečki Plavalnega kluba Fužinar Ravne že segajo po najvišjih mestih

Da imamo na Ravnah odlične plavalke in plavalce, dokazuje tudi mlajša generacija.

16. in 17. marca 2019 je na bazenu Tivoli v Ljubljani potekalo tekmovanje za najmlajše plavalke in plavalce. Letošnji pokal Ježek, ki ga prireja Plavalni klub Ljubljana, je bil 32. po vrsti, namenjen pa je mlajšim deklicam in dečkom. Tekmovanje je predvsem razvedrilnega značaja in ob koncu zimske sezone pomeni srečanje najmlajših plavalcev na tekmi, predstavlja pa odlično priložnost za druženje in medsebojno spoznavanje tekmovalcev.

V prvem tekmovalnem dnevu so se na tekmovanju pomerili mlajše deklice in dečki, sodelovali so tudi plavalci in plavalke iz Plavalnega kluba Fužinar Ravne. V disciplini 50 m prsno je s časom 43:77 Bor Rotovnik dosegel 1. mesto. Markač Nik si je v isti disciplini s časom 46:51 priplaval 3. mesto, v disciplini 50 m hrbtno pa s časom 38:62 2. mesto. V disciplini 50 m delfin je Vušnik Žan Luka s časom 37:97 zasedel drugo mesto. Tekmovali so še Paternoster Aleksander, Vušnik Žan Luka, Smrečnik Ožbej, Priteržnik Oskar, Ogriz Voranc in Jenič Jan, od punc pa Breznik Pia, Brezovnik Urša, Porobija Zala in Pečnik Emma.

V drugem dnevu so se 32. pokala Ježek udeležili tudi najmlajši plavalci in plavalke, ki so se pomerili v disciplinah 25 metrskih disciplinah. V disciplini 25 m prsno in 25 m hrbtno so za Plavalni klub Fužinar Ravne tekmovale Knez Zara, Pongrac Kaja, Glamuš Šlebnik Aleksandra, Helbl Lija, Božič Pia, Črešnik Vita, Gorjanc Rubi in Knez Zara, od fantov pa Kobovc Nal, Koroš Žiga, Koren Max, Gorjanc Bert, Kobovc Nej in dosegli lepe rezultate. Iskrene čestitke.

Dogodki

Da imamo na Ravnah odlične plavalke in plavalce, dokazuje tudi mlajša generacija.