Search
Close this search box.

Foto in video: Na Ravnah slavili mladinci NTK Fužinar Interdiskont in mladinke NTS Mengeš I

Včeraj in danes je na Ravnah na Koroškem potekalo tekmovanje Ekipnega državnega prvenstva RS v namiznem tenisu za mladinke in mladince, ki ga je organiziral Namiznoteniški klub Fužinar Inter Diskont.

Kot smo že poročali, so na včerajšnjem uvodnem delu tekmovanja za popestritev poskrbeli otroci iz vrtca Ravne, ki jim je NTK Fužinar Interdiskont podaril, za spodbudo in prvo rokovanje s “pink ponkom”, dve mini mizi za namizni tenis.

Foto: Na Ravnah poteka ekipno državno tekmovanje v namiznem tenisu za mladinke in mladince

Včeraj so bili na sporedu dvoboji v predtekmovalnih skupinah, danes pa so bile na sporedu finalne tekme. Na zaključni turnir se je v obeh konkurencah uvrstilo po osem najboljših ekip. Na tekmovanju so se odlično odrezali igralci in igralke NTK Fužinar Interdiskont.

Zadnja odločilna točka za naslov mladinskih državnih prvakov.

https://www.facebook.com/sabina.veber.7/videos/10217810807883169/

Naslov državnih prvakov je šel pri mladincih v roke domačinom NTK Fužinar Inter Diskont, drugo mesto so osvojili lanskoletni prvaki NTK Arrigoni, tretje pa NTS Mengeš I.

Med mladinkami so bile tokrat nepremagljiva dekleta NTS Mengeš I, drugo mesto je osvojila ekipa NTD Kaljuh – Slovan, tretje pa NTK Arrigoni. Domačinke, mladinke NTK Fužinar Inter Diskont so zasedle peto mesto.

Čestitke vsem tekmovalka in tekmovalcem, še posebej najboljšim ter organizatorjem za odlično izvedbo turnirja.

Dogodki