FOTO: 10. ravensko kolesarjenje

Kolesarski klub Ravne na Koroškem je v nedeljo, 26. maja 2013, priredil jubilejno 10. Ravensko kolesarjenje. Prireditev, ki je rekreativnega značaja, je poteka v okviru Tedna športa na Ravnah.

 

Start oziroma zbirališče je bilo v Športnem parku pri Gimnaziji Ravne. Letos so se jubilejnega kolesarjenja udeležili kolesarji različnih profilov in starosti, od tekmovalcev do rekreativcev, od najmlajših pa do njihovih dedkov in babic.

Kar šestdeset kolesark in kolesarjev se je podalo na dve različni zmogljivostni progi. Nekaj kolesarjev se je podalo na okoli 1o km dolgo, tako imenovano družinsko progo, ki je potekala v okolici Raven na Koroškem in Podkraja. Ostali pa so šli na 30 km daljšo turo pod obronki Uršlje gore.

Vse kolesarke in kolesarji so prispeli na cilj in premagali kilometre, tudi tisti, ki so bili letos prvič na kolesu. Ob zaključku so še poklepetali ob odlični malici in si ogledali predstavitev športnih napitkov ter prehrane glavnega sponzorja prireditve Medikem d.o.o. Ravne na Koroškem.

In seveda, nasvidenje naslednje leto na 11. Ravenskem kolesarjenju,<< so še dodali organizatorji Kolesarskega kluba Ravne.

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/10kolesarjenje” title=”Galerija slik”]

Foto: KKRavne

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila