Ekipa občine Ravne tretja na 56. krosu občinskih reprezentanc (FOTO)

Na Ravnah na Koroškem so včeraj v organizaciji Koroškega atletskega kluba, zbora atletskih sodnikov Koroške, Zveze športnih društev Ravne in ob podpori Občine Ravne na Koroškem izpeljali 56. kros občinskih reprezentanc, ki je obenem štel za Atletski pokal Slovenije v krosu.

V prekrasnem vremenu je prireditev odlično uspela, tudi s številom atletov (predvsem najmlajših) so bili organizatorji zelo zadovoljni, saj jih je v grajskem parku teklo okoli 400. Za občinsko reprezentanco Raven sta združila moči dva koroška atletska kluba in sicer KAK Ravne in AK Slovenj Gradec, kar jim je prineslo odlično tretje mesto v skupni razvrstitvi, so sporočili iz Koroškega atletskega kluba.

Za občinsko reprezentanco Raven sta združila moči dva koroška atletska kluba, in sicer KAK Ravne in AK Slovenj Gradec, kar jim je prineslo odlično tretje mesto v skupni razvrstitvi.Prav vsi naši tekmovalci so zaslužni za ekipni uspeh, izpostavljamo pa tiste, ki so se uvrščali na stopničke v svoji starostni kategoriji,” so dodali.

Prva mesta so dosegli: Verneker Ana Vita, Lupša Lena, Verneker Žiga, Klemenčič Aleksej. Druga mesta so dosegli: Grešovnik Uma, Raj Ema Pika, Blažun Nejc. Tretje mesto je dosegel: Mežnarc Jernej.

Ekipnega uspeha ni brez ekipe. In za ekipo so se borili še: Lorber Špela, Štriker Teja, Padovnik Ula, Kompan Nace, Černič Adam, Mori Neža, Brezovnik Urša, Spanžel Špela, Miševski Izaja, Voler Alina, Lužnik Vita, Svečko Hana, Kormansek Neja, Merkač Lena, Pandel Neža, Isak Ajša, Cifer Julijan, Civnik Val, Trost Manja, Pečnik Emma, Paradiž Eva, Struc Tomi, Fajmut Viktor, Alina Šipek, Krajnc Lovro, Blazun Žan, Pavlic Manca, Rožič Aleks, Kelaidis Melina, Mori Tjaša , Petek Miha, Grilc Tadej.

FOTOGALERIJA

Vir: Koroški atletski klub