Search
Close this search box.

Ekipa deklet Korvolley iz Mislinje odlične na tekmovanju v mali odbojki v Mozirju

Tekmovanje skupine C v mali odbojki je potekalo danes, 11. novembra 2023, v Mozirju.

Mlade odbojkarice Odbojkarskega kluba Korvolley iz Mislinje so se danes, 11. novembra 2023, udeležile tekmovanja v mali odbojki, ki je v dopoldanskem času potekalo v Mozirju..

V 2. krogu kvalifikacij skupine C male odbojkeso se dekleta iz ekipe Korvolley iz Mislinje spopadla z ekipama Mozirje in Bistrica I.

V prvem spopadu z ekipo Mozirja so Mislinjčanke dobile prvi set z rezultatom 25:14, v drugem so morale priznati premoč ekipi Mozirja, z rezultatom 25:13 za Mozirje, v tretjem pa so spet pokazale, kaj zmorejo in dobile set z rezultatom 25:10 za ekipo Korvolley-ja.

Tudi v spopadu z ekipo Bistrica I so dekleta Korvolley-ja dobile prvi set z rezultatom 25:17, v drugem in tretjem pa so tekmo bolje odigrala dekleta Bistrice I in premagale ekipo iz Mislinje z rezultatoma 25:16 v drugem in 25:18 v tretjem setu.

Dekleta so se na parketu odrezala odlično in pokazala, kaj zmorejo. Že kmalu, čez štirinajst dni, , pa jih čaka 3. krog kvalifikacij skupine C v mali odbojki, ki pa ga bodo 25. novembra 2023, odigrale na domačem terenu pred domačimi gledalci, v Centru za zdravje in šport v Mislinji.

Čestitke dekletom ekipe male odbojke Korvolley za odlično predstavo na parketu.

Dogodki

Tekmovanje skupine C v mali odbojki je potekalo danes, 11. novembra 2023, v Mozirju.