Search
Close this search box.

Dravograjski svetniki so potrdili nov medij Utrip Dravograda. So izjemno ponosni na družino Fratar

5. redna seja Občinskega sveta Občine Dravograd je potekala 30. marca 2023 v sejni sobi Občine Dravograd.

Na 5. redni seji so dravograjski svetniki obravnavali 12 točk. Med njimi je bila tudi naslednja točka: Sprejem predloga Odloka o javnem mediju Utrip Dravograda.

V okviru medijske in vizualne podobe Dravograda je predvidena postopna prenova vsebinske prepoznavnosti občine na različnih kanalih – v tisku, na internetu, na socialnih omrežjih, z aplikacijami idr.

Nov občinski medij, mesečnik Utrip Dravograda, bo nadomestil Informator, ki je do zdaj izhajal dvakrat letno in Stičišče, ki je izhajalo mesečno. Ob koncu vsakega leta bo izšel tudi v obliki letnega pregleda.

Nov medij bo tako nadomestil obstoječega – z vsebinami, koledarjem dogodkov ter dodatnimi vsebinami v povezavi z občinsko ter lastno spletno stranjo www.utripdravograda.si.

V Občini Dravograd so izjemno ponosni, da imajo med njimi družino Fratar, ki je z dobrodelno akcijo Katra Fratar -2 krog ne samo pokazala svojo veliko srčnost in dobrodelnost, ampak je predvsem povezala ljudi tako na Koroškem kot celotni Sloveniji.

“S tega mesta jim izražamo poklon in občudovanje za izpeljavo enkratne humanitarne akcije, ki bo svoj zaključek doživela 04.4.2023 ob 15.00 uri v Dvorani Špic D, kjer bo nekdanji predsednik g. Pahor opravil žreb novega lastnika katrce, družina Fratar pa bo izročila ček od zbranega denarja v deležu med SB Slovenj Gradec, Inštitut Zlata pentljica in Društvo borcev 3 nadstropja“, je zapisal Anton Preksavec.

Lepo je biti župan Občine, v kateri imamo med sabo tako plemenite ljudi,” je še dodal.

Dogodki

5. redna seja Občinskega sveta Občine Dravograd je potekala 30. marca 2023 v sejni sobi Občine Dravograd.