Članice atletskega kluba Slovenj Gradec nastopile prvič in dosegle odličen rezultat

Po najboljših atletskih ekipah v konkurenci mladincev, ki smo jih dobili minuli vikend v Celju, so se v soboto, 10. septembra, in nedeljo, 11. septembra, za naslove najuspešnejših slovenskih ekip pomerili tudi atleti in atletinje v članski konkurenci. S tekmovanjem se bo končala slovenska atletska stadionska sezona.
Atletski klub Slovenj Gradec
Članice AK SG

Na startni listi sta se znašli tudi rekorderki Martina Ratej in Tina Šutej, med drugimi pa sta nastopila najboljša slovenska atletinja lanskega leta Maja Mihalinec ter rekorder Luka Janežič.

Prireditelj tekmovanja je bil Atletski klub Krka Novo mesto.

Na ekipnem prvenstvu Slovenije za člane in članice, ki je potekalo v Ljubljani, sta se prvič v ekipni zasedbi, v članski konkurenci, predstavili tudi ženska in moška ekipa Atletskega kluba Slovenj Gradec.

Člani in članice AK Slovenj Gradec

Z odlično predstavo je presenetila ženska ekipa članic, ki si je s svojim prvim nastopom na največjem ekipnem tekmovanju v Sloveniji priborila 5.mesto, s tem pa prejela tudi plaketo, ki jo Atletska zveza Slovenije podeljuje najboljšim šestim ekipam.

Ekipo članic so predstavljale Maja Pogorevc, Lana Verhovnik, Zala Sekavčnik, Zala Hovnik, Vita Vovk, Tjaša Samec, Tjaša Mori in Neja Frajdl.

Ekipa članov je zasedla skupno 7.mesto.

Ekipo so predstavljali Aljaž Prednik, Filip Oiclj, Jošt Pušnik, Nik Uranc, Nejc Škrabec in Aleksej Klemenčič.

Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.