Search
Close this search box.

Člani Strelskega društva Dolič na regijskem prvenstvu posegli po vrhunskih rezultatih (FOTO)

Včeraj je v Hrastniku potekalo regijsko prvenstvo v streljanju za mlajše kategorije, katerega so se udeležili tudi člani in članice Strelskega društva Dolič in posegli po vrhunskih rezultatih.

V kategoriji mlajše deklice sta društvo zastopali dve tekmovalki. Manca Felle je z rezultatom 175 krogov postala regijska podprvakinja. Le mesto za njo se je z rezultatom 168 krogov uvrstila Teja Mencinger, ki se je kljub težavam s puško uspela zbrati in vseeno zaključiti tekmovanje na odličnem 3. mestu. 

V kategoriji mlajši dečki je omenjeno društvo zastopalo šest tekmovalcev. ki so bili prav tako uspešni. Jure Glažar nadaljuje z odlično pripravljenostjo, saj je letos zmagal prav na vseh regijskih ligaških tekmovanjih in tako je bilo tudi na včerajšnjem tekmovanju. Z rezultatom 176 krogov je postal regijski prvak, odlično ga je dopolnil Tjan Jakob, ki je z rezultatom 164 krogov dosegel 5. mesto. Anže Jakopič je z rezultatom 152 krogov dosegel 9. mesto, Oskar Erjavec pa je z rezultatom 146 krogov osvojil 11. mesto. Gal Štinjek je z rezultatom 142 krogov osvojil 14. mesto in Tine Tasič z rezultatom 133 krogov 16. mesto.


V kategoriji dečki je tekmoval Jaka Landekar, ki je s svojim osebnim rekordom presenetil vse prisotne in z rezultatom 172 krogov postal regijski podprvak.

Za uvrstitev na oder za zmagovalce med posamezniki pa jim je zmanjkal kanček sreče, saj se je z rezultatom 172 krogov na 4. mesto uvrstil Anže Vodenik, na 5. mesto z rezultatom 171 krogov Vid Hatunšek, na 8. mesto z rezultatom 165 krogov Aljaž Orličnik in na 9. mesto z rezultatom 155 krogov Lenart Cvikl.

Tudi ekipno so mlajši dečki premagali vso konkurenco in v sestavi Glažar, Jakob, Jakopič postali regijski prvaki. Veselili so se tudi starejši dečki, saj so v sestavi Hatunšek, Vodenik, Orličnik postali ekipni regijski podprvaki. 

REGIJSKO TEKMOVANJE V HRASTNIKU:

VIR: SD Dolič

Dogodki