Člani Smučarsko skakalnega kluba Mislinje deklasirali konkurenco

V Sebenjah je 5. 9. 2021 na skakalnici HS53 potekal Pokal Argeta Junior v solo skokih in v nordijski kombinaciji za kadete do 14 in do 15 let. Barve SSK Mislinje so zastopali Liam Magdič, Luka Jošt Pavlič, Tevž Planinšec, Anže Brecl in Mark Kreže. Končni izplen je bil več kot odličen!
3

V skokih so naši kadeti do 14 let na koncu zasedli naslednja mesta:

6. mesto: Mark Kreže

10. mesto: Luka Jošt Pavlič

21. mesto: Anže Brecl

Naša kadeta do 15 let pa sta zasedla:

21. mesto: Tevž Planinšec

23. mesto: Liam Magdič

NK do 15 let

Po skokih je sledil še tek na Kokrci, kjer so pet krogov najprej odtekli kadeti do 15 let. Liam se je na progo podal kot 11. in na koncu zasedel odlično 2. mesto.

2. mesto: Liam Magdič

NK do 14 let

Kadeti do 14 let so morali odteči štiri kroge, v ognju pa smo imeli kar tri tekmovalce. Kot drugi se je na progo podal Mark, kot peti Luka in kot sedmi Anže. Končni rezultat pa več kot odličen! Prva tri mesta so bila naša!

1. mesto: Mark Kreže

2. mesto: Luka Jošt Pavlič

3. mesto: Anže Brecl

Fantje, iskrene čestitke! 👏👏👏Ponosni smo na vas!!!

Tudi najmlajši člani Smučarsko skakalnega kluba so se udeležili tekme v Sebenjah.

Tekma je potekala na skakalnici HS45 za Pokal Argeta Junior za najmlajše kategorije. V kategoriji dečki do 12 let je barve SSK Mislinja zastopal Said Hadžič, ki je tekmo končal na 7. mestu, pri dečkih do 11 let pa je Val Marošek skočil na 4. mesto. Na animacijski tekmi, na skakalnici HS22, pa so nastopali Svit Marošek, Tisa Ogriz, Klara Smolak in Ana Slatinek ter dokazali, da se nam tudi v prihodnosti ni treba bati za dobre rezultate.

Punce in fantje, iskrene čestitke! Ponosni!!!

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.