Člani OK Fužinar SIJ Metal Ravne do nove zmage

Mlajše kategorije OK Fužinar SIJ Metal Ravne so bile tokrat proste, saj so turnirji zaradi številnih okužb v ekipah odpadli oziroma bodo odigrani naknadno, zato so tokrat igrali samo člani, ki so na domačem parketu začeli tretji krog z zmago 3:1 nad Radenci.

V 15. krogu 1.B DOL sta se pomerili ekipi domačega Fužinar Sij Metala Ravne in gostujoči Radenci, s 3:1 pa so bili boljši Korošci.

V prvem nizu sta bili ekipi izenačeni, šele v končnici so stvari na svoje mesto postavili igralci Fužinarja in dobili niz s 25:20. Tudi drugi niz si nobena ekipa ni priigrala višje prednosti, tudi tokrat so v končnici bolje odigrali domači, s 25:22 dobili še drugi niz in povedli z 2:0 v setih. V tretjem nizu je trener Fužinarja priložnost namenil igralcem s klopi, kar so Radenci izkoristili. Set je sicer bil zelo izenačen, po končnici pa so s 25:22 tokrat bili boljši gostje. Trener Fužinarja Veličković je v četrtem nizu vrnil udarno postavo, ki je ekspresno rešila tekmo in s 25:13 razblinila dvome o zmagovalcu in potrdila kakovostno razliko.

Pri Radencih je bil najboljši Kunšek s 26 točkami, pri domačem Fužinarju pa so bili dvomestni Ranc Vid s 14. točkami, 13 jih je dosegel Makaš, 12 Mori in 11 Plesec.

Naslednji vikend bodo spet na parketu starejši dečki, ki bodo v soboto nastopili v Ljubljani, člani potujejo v Hoče. V nedeljo bodo nastopili še mladinci v Murski Soboti, zato ekipe OK Fužinar SIJ Metal Ravne spet čaka naporen vikend.

Besedilo: OK Fužinar SIJ Metal Ravne

Dogodki