Search
Close this search box.

Bojevniki za mesto miru ob zahvali podpornikom predstavili nove ukrepitve

Ob predčasnem zaključku sezone 2019/2020 se Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 svojim podpornikom zahvaljuje za večno zvestobo in hkrati že poroča o prihodu novih igralcev za prihajajočo sezono. Sporočilo za javnost prilagamo v celoti.

“Celotno sezono smo skupaj gradili zgodbo, ki mestu Glasnik miru in celotni regiji pomeni zelo veliko. Rokomet je, predvsem zaradi vas vseh v Slovenj Gradcu, postal način in življenja in je najbolj pomembna postranska stvar v mestu. Naša sobotna druženja, ki so postala stalnica, je težko opisati, to moraš enostavno doživeti.

Žal nam je, da se je sezona končala tako hitro. Zagotovo bi lahko skupaj doživeli še veliko lepih trenutkov in zaključek sezone proslavili kot se za takšen uspeh, 9. mesto v prvi državni rokometni ligi, spodobi.

Vse tri nove okrepitve so bile predstavljene na torkovi video konferenci. (Foto: Rokometni klub Slovenj Gradec 2011)

Spoštovani navijači, podporniki in Orli. Hvala vam za vso podporo tako v slabih kot dobrih trenutkih. Bila je naravnost fantastična sezona, v kateri ste večkrat povedali, da želite ŠE, ŠE, ŠE!

Šport se igra v prvi vrsti zaradi vseh otrok in navijačev. Vse ostalo je nepomembno. Vi ste tisti, ki se morate imeti na tekmi fajn in zaradi vas morajo biti naši dogodki polni borbe, strasti in požrtvovalnosti. Tudi takrat, ko rezultat ni najboljši morajo biti naše tekme še naprej fantastičen dogodek za celotno družino.

Jasno je – če ste vi rekli, da želite ŠE, mora tako tudi biti.

Čudni časi so, ne vemo natančno kaj prinaša prihodnost, nekaj pa vemo zagotovo – če se ne bomo vsi skupaj trudili in borili sedaj, potem je vse, kar smo do sedaj skupaj naredili in preživeli nepomembno. Zato je danes pomembno samo to, da pazimo drug na drugega in da ne obupamo. Vi ste rekli ŠE, fantje, ki pa so igrali v drugih, ta trenutek mogoče uspešnejših, zagotovo pa ne večjih klubih, pa so prepoznali to energijo in rekli DA.

V prihajajoči sezoni v Slovenj Gradec, v to čudovito športno mesto, prihaja mladinski reprezentančni vratar, nekdanji igralec RD Koper in RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO, Gašper Dobaj, z njim v paketu pa nekdanja mladinska reprezentanta, otroka domačega kluba in nekdanja igralca članske ekipe, Žan Šol in Vid Levc, ki se vračata iz enega boljših klubov v letošnjih evropskih tekmovanjih RK Gorenje Velenje.

Verjetno ni potrebno nikogar pretirano predstavljati, vi vsi le ostanite zdravi, pazite drug na drugega in po vsem tem se zagotovo srečamo še boljši, močnejši in enotnejši.”

Besedilo: Rokometni klub Slovenj Gradec 2011

Dogodki