Search
Close this search box.

Bojevnike do pomembne zmage na Škofljici ponesli navijači

Z včerajšnjo zmago na Škofljici so si člani Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011 znova priborili 2 točki v boju za naslov prvaka 1.B rokometne lige. Nasprotnike so tokrat premagali za pet golov in si s tem priigrali že sedemnajsto zmago v tej sezoni.

Objavil/a Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 dne Sobota, 09. marec 2019

Bojevniki so ves čas tekme igrali borbeno, v pomoč so jim bili tudi navijači s tribun, ki so jih na tekmo pospremili z organiziranim avtobusnim prevozom. Orli so ves čas tekme bučno navijali in s tem dali dodatno energijo Slovenjgradčanom, ki so na koncu zmagali z rezultatom 29:34.

V priloženem videu je izjava trenerja Sebastjana Soviča, ki sicer pravi, da so njegovi varovanci na včerajšnji tekmi igrali večino časa dobro, na trenutke napravili preveč napak, ampak kot je dejal Sovič, na koncu šteje zmaga. Za prisotnost in podporo na tekmi se je zahvali tudi navijaški skupini Orli.

Čeprav so po mnenju trenerja Sebastjana Soviča, Slovenjgradčani napravili preveč napak v obrambi, na koncu tekme šteje le, kdo je zadel več krat. Čestitke še enkrat trenerju in ekipi za zmago na težkem gostovanju na Škofljici (29:34).Posebna zahvala pa gre tudi navijaški skupini SG Orli, ki so še enkrat več pokazali predanost in podporo slovenjgraškemu rokometu in podprli naše fante na tekmi v gosteh, HVALA! #večkot60let #rkslovenjgradec2011 #bojevnikizamestomiru

Objavil/a Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 dne Sobota, 09. marec 2019

Pred Bojevniki sta v naslednjih tednih še dve zelo pomembni tekmi, ki bosta morda že odločilni za preboj v prvo rokometno ligo.

Iskrene čestitke za zmago.

Dogodki