Search
Close this search box.

4. Grubin memorial v spomin na alpskega smučarja in prijatelja Draga Grubelnika

Odprte so prijave na 4. GRUBIN memorial v spomin na alpskega smučarja in prijatelja Draga Grubelnika, iz Ribnice na Pohorju. Tokrat organizatorji vabijo že na 4. tradicionalno dobrodelno veleslalomsko tekmo in Rock n’ Roll koncert za Grubo, ki se je leta 2015 smrtno ponesrečil v prometni nesreči na poti z ledenika v Söldnu.

Gre za dogodek brez tekmovalnega značaja, ki ga bodo v Kranjski Gori pripravili, 8. marca 2019, na predvečer 58. Pokala Vitranc. Memorial ima tudi dobrodelno noto. Vsa zbrana sredstva – od startnin do donacij – gredo v dobrodelni sklad, ki ga vsako leto podarijo pomoči potrebnim. Tako bodo izkupiček od letošnjih startnin in donacij namenili družini, očetu samohranilcu z dvema otrokoma iz Slovenske Bistrice, ki nujno potrebujejo novo streho nad glavo. Naj spomnimo, da je lansko leto šel denar sedemčlanski družini iz Radelj ob Dravi.

»Več informacij sledi, se vidimo v čim večjem številu v poklon Grubi in v pomoč družini, ki potrebuje vsako pomoč,« so še zapisali organizatorji dogodka. Prijavite se TUKAJ.

Dogodki