Potrebujete novo službo, imate radi naravo in živali? Lahko se zaposlite kot pastir v Avstriji

Na Facebook strani DELO v Avstriji so objavili povpraševanje za pastirji. Kot so navedli, trenutno preverjajo, kakšen je interes med uporabniki družbenega omrežja za delo pastirja oziroma iščejo kandidate, ki bi bili pripravljeni opravljati delo pastirja pri naših severnih sosedih. V zapisu so navedli tudi nekaj pogojev in plačo, ki jo ponujajo za omenjeno delo oziroma morebitno zaposlitev.
alm-2666148_1920

Kot je navedeno na Facebook strani DELO v Avstriji, boste, v primeru, da se odločite za opravljanje tega dela in boste tudi izbrani, zaposleni od 1. 6. 21 do 1. 10. 201. V tem obdobju boste živeli v planinskem domu.

Dvakrat na teden vam bodo dostavili hrano in vse potrebno za vzdrževanje pastirskega doma. Vaša naloga bo skrb za krave in za pastirski dom. Preverjati boste morali, ali je z vso živino vse kot mora biti. Spremljati boste morali, kako je s posameznimi izviri in ali imajo krave povsod dovolj vode.

Plača je 2400 evrov neto na osebo, v enem planinskem domu so lahko največ 4 osebe. Pastirje iščejo na treh lokacijah. Pogoj pa je, da ena oseba v pastirskem domu govori nemški jezik.

“Življenjepisov zaenkrat še ne bomo zbirali, prav tako nam še ne pišite v ZS. Informacijo smo dali ven, da vidimo, kakšen je sploh interes, da se lahko z naročnikom pogovarjamo dalje. Zaposleni boste v Avstriji,” so še zapisali na omenjeni strani. Celotno objavo najdete TUKAJ oziroma na spletni strani www.delovavstriji.com.

Preberi še:  Avstrija bo obvezno karanteno za prišleke nadomestila z dokazilom o PCT

prijavi se

prijavi se v svoj račun