Nova hip-hop skupina 3320 med turnejo tudi na Koroškem

FOTO: Osebni arhiv

Slovenska rap scena je močnejša za skupino 3320. Gre za veččlansko hip-hop skupino, ki jo sestavljajo nekateri novi, ter nekateri že vsem prepoznavni obrazi te scene. Med turnejo, se bodo še letos dvakrat predstavili tudi na Koroškem. 

FOTO: Osebni arhiv

 

3320 – kdo so to?

Ime skupine je nastalo po področni kodi Velenja, v njej pa so združeni Triiiple, MajorBeck, Raem, San, Ado, EmirBeats, MEntaLLyILLBEaTz in db-production. Za vokale poskrbijo MajorBeck, Triiiple, San, Raem, Ado; glasbene podlage izdelujejo MenTaLLyILLBEaTz, EmirBeats in San; seveda pa ne manjka tudi videoprodukcije, pod katero se podpisuje db-production.

Ustvarili tudi prvi album
 
V avgustu je nastal studio Klet-55. Po dveh mesecih pa so fantje že izdali svoj prvi album z naslovom ALL-BOOM. Na njem pa se najde 12 svežih skladb.
In kaj je na albumu? 
 
Ker so si fantje želeli drugačnosti, so komade obogatili z ženskimi vokali, funk instrumentali, z nekaj reagge pridiha ter posebej izvirnimi tematikami. Na albumu se najde veliko zabavnih in pa seveda tudi bolj resnih rap komadov. Javno so zaenkrat na Youtube predstavili singel Sanje, za katerega bodo v kratkem posneli tudi videospot.
 
AVDIO: 3320 – Sanje:
https://www.youtube.com/watch?v=o9Ac6lfI4qY

Turneja
 

S turnejo so začeli 16.11 v Velenju. Skupina 3320 pa se bo v prihodnje predstavila tudi v drugih mestih po Sloveniji. Njihov namen je s pomočjo publike zbrati denar za neprofitno glasbeno organizacijo za razvoj hip-hop-a.
 
Med turnejo tudi na Koroškem
 
Fantje so nam zaupali, da jim bomo lahko prisluhnili tudi na Koroškem. V drugi polovici decembra, bodo namreč imeli dva koncerta, enega v Ravnah na Koroškem, drugega pa najverjetneje v, vsem dobro znani, YagaBabi. Datumov koncertov pa zaenkrat še nismo uspeli izvedeti.

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.