Najbolj fatalna Slovenka je Irena iz Reke ljubezni

43264743_1896669650412118_5991704558760361984_n

Včeraj so v festivalni dvorani, pod okriljem revije Avenija, že petnajstič izbrali najbolj fatalno Slovenko leta. Prestižni naslov femme fatale 2018 je letos pripadel Lari Komar, v kreaciji Urške Drofenik, zamejski igralki, ki je s svojo karizmo in delom najbolj zaznamovala letošnje leto. Zadnje časa je prepoznavna kot Irena, glavna igralka priljubljene slovenske serije Reka ljubezni.

Izbor je povezoval Sebastjan Kepic – Bastjan, za izbor kulinaričnih dobrot na prireditvi pa je poskrbel Marko Pavčnik iz restavracije Pavus na Gradu Laško. Poskrbljeno je bilo tudi za pester glasbeni program, na odru je med drugimi zapel tudi Jan Plestenjak.

 

 

Kdo je Lara Komar?

Lara Komar je gledališka, filmska in televizijska igralka, ki se je rodila 7. oktobra 1980 v Trstu. Po končanem študiju kulturnega marketinga na Fakulteti za vzgojne vede Univerze v Trstu je leta prejela diplomo igralske akademije Accademia teatrale Città di Trieste. Diplomo iz petja je pridobila na videmskem glasbenem konservatoriju Jacopo Tomadini, svoje igralske veščine pa je v zadnjih letih pilila še na gledališkem seminarju Shakespeare in progress pod mentorstvom Alessandra Marinuzzija in Be your acting pod mentorstvom Gianmarie Martinija. Gledalcem SSG se je prvič predstavila v Andersenovi Snežni kraljici v režiji Marka Sosiča. V sezoni 2006/2007 je opozorila nase z vlogo Ide v Pasolinijevem Svinjaku (r. Ivica Buljan). Predvsem izstopa njena vloga v predstavi Zlati zmaj (Roland Schimmelpfennig, r. Janusz Kica).

Je tudi odlična interpretka glasbe (mezzosopran, lahka glasba, klavir). Poleg stalnega angažmaja v Slovenskem stalnem gledališču, katerega članica je od leta 2007, sodeluje tudi z drugimi gledališči, igra v filmih (Shanghai, Un corpo in vendita, Črni bratje, Prehod – Transition) in reklamah.

Dobri dve leti je poročena z italijanskim arhitektom, s katerim sta v zvezi že več kot 12 let in imata dva otroka. Lara z družino živi v Trstu in je po besedah mnogih energična, nasmejana ženska, ki ji nikoli ne zmanjka pozitivne energije in delovnega elana. Od včeraj naprej pa se bo ponašala še z naslovom najbolj »usodne« Slovenke. 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.