fbpx
.
.

Mobilni operater v znak opravičila za današnje težave uporabnikom poklanja brezplačen prenos podatkov

V Telekomu Slovenije njihovim naročnikom mobilnih paketov zaradi današnjih motenj v delovanju mobilnih storitev podarjajo 5 GB prenosa podatkov.

Zaradi občasnih motenj v delovanju mobilnih storitev, do katerih je prihajalo danes med 14.05 in 17.30, se v Telekomu Slovenije svojim uporabnikom iskreno opravičujejo. Zato v znak opravičila vsem naročnikom mobilnih paketov v septembru podarjajo 5 GB prenosa podatkov.

V Telekomu Slovenije se zavedajo, da je zanesljiva in brezhibna komunikacija v današnjem času izrednega pomena ter da njihovi uporabniki pričakujete dosegljivost kjerkoli in kadarkoli. »Žal pa se tudi pri najsodobnejši tehnologiji še vedno lahko zgodi, da se v določenih okoliščinah obnaša drugače kot si želimo in pričakujemo. V tovrstnih primerih se trudimo, da vsako situacijo čim hitreje normaliziramo. Danes je v našem omrežju prišlo do medsebojnih motenj med sistemi IP transportnega omrežja, ki se sicer dopolnjujejo,« pojasnjujejo na Telekomu.

»Da smo celovit in zaupanja vreden partner, se trudimo prav vsak dan, saj za nemoteno delovanje omrežja skrbimo tako na terenu kot v nadzorno-operativnem centru in podpornih operativnih tehničnih ekipah. S pomočjo najsodobnejše tehnologije in opreme 24 ur na dan in vse dni v letu pozorno spremljamo delovanje vsakega elementa omrežja. Hvala, ker nam zaupate. In hvala, da delite svoje zgodbe v prvem omrežju v Sloveniji,« so še zapisali v sporočilu za javnost.

Vir: Telekom Slovenije

Dogodki

februar 2020
marec 2020
Trenutno ni dogodkov.

Zadnja obvestila

Close Menu