Irena Pirtovšek Mazej bo kandidirala za županjo Mežice

V Mežici se bo, kot kaže, dvema kandidatoma, ki se bosta na jesenskih volitvah potegovala za županski stolček, pridružila še kandidatka.

Kot je razvidno iz zapisa na družbenem omrežju Facebook, se v volilni boj za županjo Mežice podaja tudi Irena Pirtovšek Mazej. Kot je navedla bo kandidirala ob podpori volivk in volivcev. “Sodelovala bom z vsemi strankami, poslušala njihove predloge, če bodo namenjeni izboljšanju našega sobivanja, jih bom vsekakor podprla. Odprta vrata pri meni pa boste imeli tudi vsi posamezniki, občani, ker ravno Vi, ste tisti člen v verigi, za katerega moramo z ustrezno občinsko politiko skrbeti, ker če ne negujemo členov v verigi, se le-ta pretrga,” je med drugim napovedala Irena Pirtovšek Mazej.

Ob napovedani kandidaturi je danes za Koroške Novice dejala: “Dolgo časa sem bila v dilemi, nakar sem se glede na odziv občanov odločila, da kandidiram za županjo Mežice, in sicer kot neodvisna kandidatka.”

Vnovič bo v Mežici kandidiral zdajšnji župan Mežice Dušan Krebel, in sicer ob podpori volivcev. Prav tako pa Mark Maze, ki je pred tedni za Koroške Novice dejal, da bo kandidiral ob podpori volivcev.

Dogodki