Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 9. september 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 280 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 29 s področja prometne varnosti in 22 s področja javnega reda in miru.

Kršitev javnega reda in miru

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali sedemkrat.

Prometna nesreča

S področja cestnega prometa izpostavljajo prometno nesrečo, ki se je včeraj okoli poldneva zgodila izven naselja Udmat. V prometni nesreči sta bila poškodovana oba udeležena voznika.

81-letni voznik osebnega avtomobila je pripeljal po lokalni cesti Strmca – Udmat in je v križišču zavijal v levo proti Laškemu. Pri vključevanju na glavno cesto je zaprl pot  45-letnemu vozniku motornega kolesa, ki je pripeljal iz smeri Laškega. Vozili sta silovito trčili.

Motorista je po trčenju odbilo na nasprotno smerno vozišče, kjer je najprej trčil v varnostno ograjo, nato pa ga je skupaj z motornim kolesom odbilo čez ograjo in je padel na nabrežje reke Savinje. V trčenju sta se oba voznika hudo poškodovala. Oba so z reševalnimi vozili odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer sta ostala na zdravljenju.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic je bila cesta dobri dve uri zaprta za ves promet.

Vir: PU Celje

Dogodki