Policijsko poročilo 9. marec 2018

policija

Včeraj  so  na  območju  Policijske  uprave  Celje  obravnavali  šestnajst prometnih  nesreč.  Dve  z  lažjimi  poškodbami  udeleženih in štirinajst z
materialno  škodo  na  vozilih  in  objektih.  Dvema  voznikoma,  ki  nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozili.

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so ukrepali sedemkrat. Petkrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja so pridržali.

Zasega osebnih vozil – Gotovlje, Dramlje

V  jutranjih urah so v Gotovljah zasegli osebno vozilo 24-letnemu vozniku, ki  je  vozil  brez  veljavnega  vozniškega  dovoljenja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so vozilo v večernih urah zasegli  tudi v bližini avtocestnega izvoza Dramlje in to 29-letnemu vozniku.

Nesreči pri delu – Prevalje, Pristava pri Mestinju

Na  Prevaljah  so  včeraj  obravnavali  nesrečo  pri  delu,  kjer  je  pri sestopanju  s  tovornega vozila spodrsnilo 23-letnemu vozniku. Pri padcu si je huje poškodoval nogo.

V  pristavi  pri  Mestinju  je  iz  kesona tovornega vozila padel  50-letni delavec in se hudo poškodoval.

Prijetje ilegalcev – Dobovec

Včeraj nekaj  pred  21.  uro so policisti na Mejnem prehodu Dobovec pri opravljanju  temeljite mejne kontrole v prtljažnem delu srbskega tovornega vozila  našli  tri  tuje državljane,  ki so poskušali ilegalno vstopiti v Slovenijo.  Dva  sta bila državljana Pakistana, stara 16 in 26 let, eden pa je  bil  državljan   Afganistana,  star 17 let. V razgovoru z njimi je bilo ugotovljeno,  da  so v tovorni del vozila, naložen z belo tehniko, vstopili ko  je  vozilo  čakalo  na  prestop meje med Srbijo in Hrvaško. Vse tri smo sinoči vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.