Search
Close this search box.

Policijsko poročilo 9. april 2018

Od petka do danes so na območju Policijske uprave Celje obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, pet z lažjimi poškodbami udeleženih in šestintrideset prometnih nesreč z materialno škodo na vozilih in objektih.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so  v soboto obravnavali na Frankolovem, kjer je 25-letna voznica osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljala s ceste v jarek.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti v zadnjih treh dneh posredovali dvaintridesetkrat.

Petek, 6. april 2018

Vlom v skladišče  – Lemberg

V petek so bili obveščeni o vlomu v priročne skladiščne prostore v graščini v Lembergu pri Novi Cerkvi. Storilec je ukradel več kosov različnega električnega in akumulatorskega orodja.

Vloma v stanovanjski hiši – Velenje, Šoštanj

V Kavčah, na območju Policijske postaje Velenje, in v Šoštanju smo obravnavali vloma v nenaseljeni stanovanjski hiši. Storilec v nobenem
primeru ni ničesar ukradel.

Požar – Rogaška Slatina

V petek, nekaj pred 21. uro smo bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši na območju Rogaške Slatine. Zagorelo je zaradi pregretja dimnika. V požaru ni bil nihče poškodovan.

Sobota, 7. april 2018

Vlom v ograjen prostor podjetja – Celje

V soboto smo bili obveščeni o vlomu v ograjene prostore podjetja na območju Celja. Storilec je ukradel tri komplete alu platišč s pnevmatikami.

Požar – zapuščeno gospodarsko poslopje

V soboto okoli pol šestih zjutraj je bila policija obveščena, da je zagorel zapuščen gospodarski objekt v Otiškem vrhu. Objekt je ogenj v celoti uničil. Požar se je razširil še na ostrešje bližnje, prav tako zapuščene stanovanjske hiše. Kriminalisti v omenjenem primeru ne izključujejo možnosti požiga.

Vlom v stanovanjsko hišo – Frankolovo

V soboto so na območju Frankolovega obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Lastniki pogrešajo gotovino.

Nedelja, 8. april 2018

Vlom v gostinski lokal – Laško

Včeraj zjutraj so bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal na območju Laškega, od koder je storilec ukradel nekaj žganih pijač.

Ponedeljek, 9. april 2018

Vlom v bencinski servis – Žalec

Danes okoli štirih zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v bencinski servis na območju Žalca. Podatkov o tem, kaj je storilec odnesel, še nimajo.

Več iz istega kraja