Policijsko poročilo, 9.9.2019

Policija

Iz Policijske uprave Celje so sporočili kje vse in zakaj so morali posredovati pretekli vikend.

Petek, 6. september 2019

Zaseg konoplje – Prevalje

Na območju Prevalj so opravili hišno preiskavo pri 18-letnemu domačinu. Našli in zasegli so manjšo količino konoplje. O dogajanju na Prevaljah smo že poročali TUKAJ.

Vlom v več lokalov – Mozirje

V Mozirju je neznani storilec vlomil v objekt v katerem je več lokalov. V dva lokala je vlomil in ukradel menjalni denar. Vlomiti je poskušal še v štiri sosednje lokale vendar mu ni uspelo.

Tatvina cross motorja – Prevalje

Na Prevaljah je neznanec iz garaže ukradel cross motor, znamke Yamaha 426, letnik 2004, modre barve.

Tatvina osebnega vozila – Velenje

V Velenju, na Goriški ulici, so obravnavali tatvino osebnega vozila znamke VW Caddy Life, modre barve, registrskih številk KP AE-545. Vozilo je letnik 2005.

Vlom v avtodom – Gaberke

V Gaberkah so obravnavali vlom v avtodom. Storilec je ukradel več različnega ročnega električnega orodja, sesalec in pečico.

Sobota, 7. september 2019

Nesreča pri delu – Mestinje

Pri spravilu lesa v gozdu se je v soboto dopoldne na območju Mestinja huje
poškodoval 63-letni moški, ki mu je večja veja padla na nogo in mu jo zlomila.

Nedelja, 8. september 2019

Požar – Brdo

V nedeljo, nekaj pred 1. uro zjutraj, so bili obveščeni, da gori počitniška hiša  v naselju Brdo na območju Šmartnega pri Slovenj Gradcu. Več o požaru si lahko preberete TUKAJ.

Vlomi v kleti stanovanjskih blokov – Velenje

Včeraj so bili obveščeni, da je na Jenkovi ulici v Velenju neznani storilec vlomil v tri kleti stanovanjskega bloka. Iz ene je ukradel rezervne dele za kolo. Iz ene ničesar ne pogrešajo, lastniki tretje kleti še niso bili na kraju vloma.

Vlome v več kleti stanovanjskega bloka so obravnavali tudi v Šaleku v Velenju, Lastniki pogrešajo več koles, žganja in kuhinjskih posod.

Tatvina kolesa – Velenje

Izpred stanovanjskega bloka na Jurčičevi cesti v Velenju je v noči iz sobote na nedeljo neznani storilec ukradel otroško kolo znamke Lamberdo, rdeče bele barve. Kolo je bilo s ključavnico pritrjeno na ograjo.

Vlom v stanovanjsko hišo  – Šmarje pri Jelšah

Na območju Šmarja pri Jelšah so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi pritlično okno je ukradel gotovino in zlatnino.

Vlom v vozilo – Velenje

Danes zjutraj so bili obveščeni še o vlomu v kombinirano vozilo na Goriški ulici v Velenju. Storilec je iz vozila ukradel nekaj kosov električnega orodja.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.