Policijsko poročilo, 9.7.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 230 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 28 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so na našem območju obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in deset prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so sinoči obravnavali v Celju, kjer je voznica osebnega vozila pri vzvratni vožnji trčila v voznika motornega kolesa, ki je padel in se lažje poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so devetkrat ukrepali v javnih in prav tolikokrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Včeraj ponoči je neznani storilec v Ložnici pri Žalcu vlomil v poslovne prostore in iz blagajne ukradel menjalni denar.

Na avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec ga je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Na območju Ljubnega so včeraj zjutraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Občanka je pustila vozilo v teku in stekla v hišo po telefon, ki ga je pozabila, vozilo pa je v tem času zdrselo okoli 90 m po travniku in prebilo zid sosednje hiše. Na srečo nihče od stanovalcev hiše tisti trenutek ni bil v prostoru, kamor je trčilo vozilo.

V Zrečah je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. Lastniku je okoli 300 € škode povzročil s poškodovanjem vrat.

V Imenski Gorci je neznani storilec iz z ograjenega pašnika ukradel telička.

V Laškem so včeraj obravnavali tatvini dveh koles z motorji.

Z Valvasorjevega trga je neznanec ukradel kolo z motorjem znamke Piaggio, tip Ciao, letnik 1996, rdeče oranžne barve, registrskih številk CE 5E-F6, izpred gasilskega doma pa kolo z motorjem znamke Tori, modre barve, registrskih številk CE ZG 21.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije