Policijsko poročilo, 9.7.2018

policija

Petek, 6. julij 2018

Vlom v avtobus – Velenje

V petek so policisti bili obveščeni o vlomu v avtobus v Velenju. Medtem, ko so bili potniki, ki so bili na izletu na kosilu, je neznani storilec vlomil v avtobus in iz torbic, ki so jih potniki pustili na avtobusu, ukradel nekaj mobilnih telefonov in manjšo vsoto gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo – Otiški vrh

V Otiškem Vrhu so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Podatkov o tem, kaj je ukradel še nimamo.

Sobota, 7. julij 2018

Vlom v avtodom  – Celje

V soboto zjutraj so bili obveščeni o vlomu v avtodom parkiran na avtocestnem počivališču Lopata. Storilec je ukradel dve torbi z dokumenti, gotovino in telefoni.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Celje

Na Ulici frankolovskih žrtev v Celju so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka, od koder je storilec ukradel  moško kolo.

Vlom v stanovanjsko hišo – Celje

V soboto so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Nušičevi ulici v Celju. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrta. Ukradel je baterijski vrtalnik in žensko ročno uro.

Nedelja, 8. julij 2018

Tatvina kolesa – Šoštanj

Izpred stanovanjske hiše na Kajuhovi ulici v Šoštanju je neznani storilec ukradel otroško kolo znamke BMX.

Vlom v počitniško hišico – Celje

Včeraj so bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico na Brnci, na območju Policijske postaje Celje. Storilec, ki je v objekt vlomi skozi balkonska vrata,  je ukradel televizor.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja