Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 9.3.2015

Policijsko poročilo, 9. marec 2015.

V petek so bili obveščeni o vlomu v novogradnjo stanovanjske hiše na Resniku. Storilec je ukradel več kosov različne kopalniške in kuhinjske opreme v vrednosti okoli 5.000 €.

Na Prevaljah so obravnavali vlom v enega izmed gostinskih lokalov. Storilec je odtujil manjšo vsoto menjalnega denarja z denarnico, večjo količino žganih pijač in cigaret. Lastniki škodo ocenjujejo na okoli 1.000 €.

V petek so bili obveščeni o vlomu v enega izmed gostinskih lokalov v Šmarju pri Jelšah. Neznani storilec je odtujil okoli 200 € menjalnega denarja in povzročil škodo pri vlamljanju.

V petek v zgodnjih večernih urah je v Štorah pri Celju prišlo do požara na gospodarskem poslopju, ki je pogorelo v celoti. V požaru je pogorelo nekaj drobnice, priključki za delovne stroje, mlin za mletje žita in za okoli dvajset nakladalk sena. Vzrok za nastanek požara še ugotavljamo. gorečega hleva rešili nekaj živine, škodo ocenjuje na okoli 25.000 €.

V soboto so bili obveščani o tatvini na Jenkovi ulici v Celju. Neznani storilec je iz notranjost objekta odtujil več metrov bakrenih cevi v vrednosti 1.500 €.

V popoldanskih urah so v dveh večjih prodajnih centrih v Slovenj Gradcu obravnavali drzni tatvini. Neznani storilki sta pristopili do dveh oškodovank in jima iz ženskih torbic odtujili denarnici. Iz denarnic sta ukradli gotovino in ju odvrgli v koše za smeti. Za storilkama, ki sta podobni tatvini izvršili tudi v trgovskem centru na območju Velenja, še poizvedujejo.

V nedeljo so bili obveščeni o tatvini dveh moških gorskih koles iz kolesarnic na Cankarjevi ulici v Šoštanju. Lastnika sta oškodovana za okoli 500 €.

Pregled dogajanja zadnjih treh dni zaključujejo s podatki o požaru v stanovanjski hiši v Podsredi na območju Šmarij pri Jelšah. V nočnih urah je zagorel na hladilniku v kuhinji, ogenj pa se je razširil po notranjosti hiše. Pri gašenju je 30-letna domačinka utrpela opekline po rokah. Nastala je škoda za okoli 25.000 €. Ogled bomo opravili v jutranjih urah današnjega dne.

Dogodki

Več iz istega kraja