Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 9. 12. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 235 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih.
Fotografija je simbolična

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Iz Splošne bolnišnice Celje so jih včeraj obvestili, da je pri njih iskala pomoč voznica osebnega vozila, ki je bila okoli 8. ure zjutraj udeležena v prometni nesreči v križišču Čopove in Ljubljanske ulice v Celju, kjer sta trčili voznici dveh osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje  s prekratko varnostno razdaljo. Ena od voznic se je v trčenju lažje poškodovala.

Kriminaliteta

V Slovenj Gradcu so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 48-letnemu delavcu se je pri popravilu strehe vdrla salonitna plošča in je padel okoli pet metrov globoko na kovinsko konstrukcijo. V omenjenem primeru zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejana ogrožanje varnosti pri
delu po 201/2 čl. Kazenskega zakonika-1.

V Šmarju pri Jelšah so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno, pred tem pa je poškodoval še balkonska vrata. Ukradel je zlatnino.

Iz gozda v Lokarjah, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznani storilec ukradel 8 večjih smrek. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 4.000 €.

Vir: PU Celje

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 235 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih.